Αναλύσεις

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους Θεσσαλονικείς - Για τέταρτη ημέρα χωρίς νερό

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους Θεσσαλονικείς - Για τέταρτη ημέρα χωρίς νερό
Συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή τα προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης, με τις εργασίες της ΕΥΑΘ για την αποκατάσταση της μεγάλης βλάβης στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Από το απόγευμα της Τρίτης, χιλιάδες καταναλωτές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υδροδότησης, γεγονός που προκαλεί προβλήματα ακόμη και στις βασικές τους ανάγκες.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες ενημερώσεις της Εταιρείας, μέχρι και τις 8 το πρωί τελικά θα συνεχιστεί η διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Ωραιόκαστρο, Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά, Πεύκα του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, Μετέωρα και Πολίχνη του Δήμου Π. Μελά, όπως και στον Εύοσμο.
Η παράταση αυτή αποφασίστηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η πλήρωση των δεξαμενών σε περιοχές ανατολικά (Τούμπα, Ιπποκράτειο, Χαριλάου, Πυλαία).
Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης.
Η Εταιρεία υπογραμμίζει στους καταναλωτές πως "το νερό δεν είναι ηλεκτρικό ρεύμα ούτε τηλεφωνικό σήμα, οι διαδρομές του υπακούουν σε υδραυλικούς νόμους, εξού και το γενικόλογο των ανακοινώσεων που σε κάθε περίπτωση καλύπτει τον κανόνα (το νερό πράγματι κόβεται στο κέντρο και ενισχύονται περιοχές δυτικά, αλλά όχι όλες δυστυχώς για τους λόγους που προαναφέρθηκαν)".

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: thestival.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης