Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Π. Καμμένος: Είμαστε σε συνενόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ – Παραμένουν οι κόκκινες γραμμές

Π. Καμμένος: Είμαστε σε συνενόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ – Παραμένουν οι κόκκινες γραμμές
«Για όλα τα θέματα είμαστε σε πλήρη συνενόηση. Και αυτό ισχύει και για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με τον πρωθυπουργό. Οι διαφορετικές δηλώσεις είναι θέμα δημοκρατίας και όχι δείγμα αστάθειας» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Καμμένος τόνισε μεταξύ άλλων ότι "οι παρεξηγήσεις στην κυβέρνηση είναι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.
Μία εφημερίδα επιμένει σε αυτά τα σενάρια, παρά το γεγονός ότι της εστάλη και εξώδικο. Αυτά που στοχεύουμε για τον ελληνικό λαό είναι πολύ πιο ισχυρά από τις ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.
Θα έχουμε απόλυτο σεβασμό στις κόκκινες γραμμές και των δύο θεμάτων.
Για το θέμα του Σκοπιανού παραμένουμε στο ότι δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία στην ονομασία. Η επίλυση βρίσκεται στα χέρια της ΠΓΔΜ εάν δεχθεί να προχωρήσει στις συνταγματικές αλλαγές
 ελληνικός λαός θα εξέλθει από την εποχή των μνημονίων και της επιτροπείας. Υπάρχει μία έντιμη πολιτική συνεργασία δύο έντιμων πολιτικών χώρων.
Δεν σταματάμε τη δικαιοσύνη όταν προχωρά στην διαλεύκανση περιπτώσεων διαφθοράς
Ο πρώτος στόχος είναι η έξοδος της Ελλάδος από την επιτροπεία και από τους δανειστές. Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή τους.
Αναφερόμενος στο θέμα των δύο στρατιωτικών τόνισε ότι "η Τουρκία συνεχίζει την προκλητική της στάση.
Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο ομήρους. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση Αμερικανού πάστορα και μάλιστα ο Ερντογάν έχει βγάλει εντολή για ανταλλαγή του.
Οι Έλληνες αξιωματικοί βρίσκονται κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Επιζητούμε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Μία δικαιοσύνη μη κατευθυνόμενη. Να μην χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης κατά της Ελλάδας. Το ΥΠΕΞ λαμβάνει όλα τα μέτρα που πρέπει".

Η έξοδος από πρόγραμμα

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι συζήτησαν με τον Αλέξη Τσίπρα και για τον κύριο σκοπό που η κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συγκροτήθηκε.
Όπως τόνισε δύο ήταν οι κύριοι στόχοι: η έξοδος από τα μνημόνια και την επιτροπεία και η κάθαρση.
«Αυτοί οι δύο στόχοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Γι' αυτούς τους δύο στόχους που βάλαμε και τους οποίους είμαστε πάρα πολύ κοντά να εκπληρώσουμε, η συνεργασία αυτή, σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν να γράφουν σενάρια, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.
Με απόλυτο σεβασμό στις κόκκινες γραμμές και στις διαφορετικές πολιτικές θέσεις που από την αρχή έντιμα και ξεκάθαρα έχουμε θέσει ως όρο για τη συνεργασία μας» τόνισε ο κ. Καμμένος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης