Αναλύσεις

Φέσσας προς Γάλλους επιχειρηματίες: Εμπιστευτείτε την Ελλάδα

Φέσσας προς Γάλλους επιχειρηματίες: Εμπιστευτείτε την Ελλάδα
O κ. Φέσσας ευχαρίστησε τους Έλληνες του εξωτερικού για τη συμπαράσταση και το ενδιέφεραν που επιδεικνύουν προς την πατρίδα και κάλεσε την ελληνική πολιτεία να τους δώσει τη δυνατότητα να ψηφίζουν από τις χώρες όπου σήμερα ζουν και εργάζονται
«Η αναγκαία προσαρμογή της χώρας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και βασικές ανισορροπίες έχουν αποκατασταθεί. Πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος ώστε και οι φίλοι Γάλλοι επιχειρηματίες να στηρίξουν και να εμπιστευτούν την Ελλάδα», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, μιλώντας χθες Τετάρτη σε εκδήλωση που διοργάνωσε η «ΑΡΓΩ - Δίκτυο Ελλήνων Παρισιού», με επίσημους προσκεκλημένους τον ίδιο και τον πρόεδρο του MEDEF (Mouvement des Entreprises de France) Πιερ Γκατάζ.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο κ. Φέσσας ευχαρίστησε τους Έλληνες του εξωτερικού για τη συμπαράσταση και το ενδιέφεραν που επιδεικνύουν προς την πατρίδα και κάλεσε την ελληνική πολιτεία να τους δώσει τη δυνατότητα να ψηφίζουν από τις χώρες όπου σήμερα ζουν και εργάζονται.
Από την πλευρά του ο κ. Γκατάζ, ο οποίος είναι και ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της BusinessEurope στις προσεχείς αρχαιρεσίες, έκανε λόγο για κοινή πρόκληση να γίνουν πιο ανταγωνιστικές τόσο η Γαλλία όσο και Ελλάδα για να αντιμετωπίσουν τον διεθνή ανταγωνισμό, σε μια περίοδο όπου η Ευρώπη χάνει έδαφος ως επενδυτικός προορισμός και μερίδια στις εξαγωγές βιομηχανικών προϊόντων έναντι των μεγάλων ανταγωνιστών της.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης