Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Tην Τρίτη 30/1 η συνάντηση Κοτζιά - Νίμιτς - Σήμερα η συνεδρίαση των ΑΝΕΛ

Tην Τρίτη 30/1 η συνάντηση Κοτζιά - Νίμιτς - Σήμερα η συνεδρίαση των ΑΝΕΛ
Το κρίσιμο χρονοδιάγραμμα
Ττην Τρίτη 30/1/2018, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα συναντηθεί με τον ειδικό διαπραγματευτή των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος στη συνέχεια θα μεταβεί στα Σκόπια.
Ανάλογα με την πορεία των επαφών του κ. Νίμιτς δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία του κ. Κοτζιά με τον σκοπιανό ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ.

Αύριο Δευτέρα 29/1 η συνεδρίαση των ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος έχει συγκαλέσει κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις 14:00 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ΚΟ των ΑΝΕΛ υπάρχουν βουλευετές που αν χρειασθεί, θα παρακάμψουν την κομματική γραμμή, υπερψηφίζοντας μια ενδεχόμενη λύση για να μην χαθεί η κυβερνητική πλειοψηφία.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε το Σάββατο ότι διαβλέπει δυνατότητα σύγκλισης με όλα τα κόμματα πλην της Νέας Δημοκρατίας, όμως όλοι οι αρχηγοί κράτησαν αποστάσεις από τους έως τώρα κυβερνητικούς χειρισμούς.
Είναι σαφές ότι ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι έχουν αφήσει ανοιχτή την στάση τους σε όνομα με συνθετικό την Μακεδονία, αρκεί να πληρούνται συγκεκριμένες προυποθέσεις.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης