Αναλύσεις

Μίνι υπουργικό για το Σκοπιανό συγκαλεί ο Τσίπρας – Ενημερώνει το απόγευμα τον ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλο

Μίνι υπουργικό για το Σκοπιανό συγκαλεί ο Τσίπρας – Ενημερώνει το απόγευμα τον ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλο
Στη συνάντηση θα αποφασιστεί το πώς και το πότε θα ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί για τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ
Μίνι υπουργικό στο Μέγαρο Μαξίμου συγκαλεί το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερώσει την κυβέρνηση και τους υπουργούς για το τι συζητήθηκε στο περιθώριο του Νταβός τόσο για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ όσο και για το μέτωπο της οικονομίας.
Σε κάθε περίπτωση, στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ενώ κατόπιν της ενημέρωσης του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένου δεδομένου και της διαφορετικής άποψης που προβάλλει για το θέμα της ονομασίας.
Επιπλέον, στη συνάντηση αυτή εκτιμάται πως θα ληφθούν και οι αποφάσεις για το πώς και το πότε θα ενημερωθούν οι πολιτικοί αρχηγοί σχετικά με το Σκοπιανό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Τσίπρας θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο προκειμένου να τον ενημέρωσει για τις επαφές του με τον Σκοπιανό ομόλογο του Zoran Zaev στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης