Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Κοτζιάς: Σύνθετη ονομασία με γεωγραφική προέλευση η εθνική θέση για το Σκοπιανό

Κοτζιάς: Σύνθετη ονομασία με γεωγραφική προέλευση η εθνική θέση για το Σκοπιανό
Ο κ. Κοτζιάς σημείωσε πως η εθνική θέση έχει ήδη παρουσιαστεί το 2007-2008 και αφορά σε συνθέτη ονομασία με γεωγραφική προέλευση για χρήση έναντι όλων
Για τις θέσεις με τις οποίες προσέρχεται η ελληνική πλευρά στις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό ενημέρωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς το υπουργικό συμβούλιο το οποίο συνήλθε υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα .
Ο κ. Κοτζιάς είπε πως η εθνική θέση έχει ήδη παρουσιαστεί το 2007-2008 και αφορά σε συνθέτη ονομασία με γεωγραφική προέλευση για χρήση έναντι όλων.
Ο υπουργός Εξωτερικών στην τοποθέτησή του σημείωσε πως η κυβέρνηση κληρονόμησε προβλήματα, καθώς στο παρελθόν η εξωτερική πολιτική λειτουργούσε με τη λογική του "δεν παίρνω πρωτοβουλίες και περιμένω πως κάποια στιγμή θα κερδίσω τα πάντα". Αυτό όμως, είπε ο κ. Κοτζιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες τρου ΑΠΕ - ΜΠΕ, δεν αποτελεί σοβαρή στάση.
 Και πρoσέθεσε πως η κυβέρνηση αυτή είναι τολμηρή και σοβαρή και αυτό το αποδεικνύει καθώς έχει το θάρρος να προχωρήσει με συνέπεια στην επίλυση προβλημάτων.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης