Αναλύσεις

Παππάς: Σε πορεία ανάκαμψης η οικονομία – Συμπαγής η κυβερνητική πλειοψηφία

Παππάς: Σε πορεία ανάκαμψης η οικονομία – Συμπαγής η κυβερνητική πλειοψηφία
Δεν είμαστε στην τελική ευθεία για το Σκοπιανό, αλλά το κλίμα είναι πολύ καλό είπε ο κ.Παππάς
Την θέση πως η οικονομία έχει μπει σε πορεία ανάκαμψης διατύπωσε ο υπ. Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος υποστήριξε πως η κυβέρνηση οικοδομεί με σταθερά και επίμονα βήματα, τους νέους θεσμούς του κοινωνικού κράτους.
Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο κ.Παππάς και αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών, υποστήριξε ότι ο κόσμος αποδέχεται ότι μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις η κυβέρνηση προσπαθεί για το καλύτερο, κάτι το οποίο, όπως είπε, συμφωνήθηκε και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η πλειοψηφία της κυβέρνησης είναι συμπαγής» υπογράμμισε ο κ. Παππάς σχετικά με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή αναφορικά με τους πλειστηριασμούς, τον απεργιακό νόμο, τα επιδόματα κ.λπ.
Σχετικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ.Παππάς είπε ότι όσο περνούν οι μέρες πολλές πολιτικές προσωπικότητες του προοδευτικού χώρου τοποθετούνται θετικά στο θέμα, υπογραμμίζοντας πάντως πως ακόμα δεν είμαστε στην τελική ευθεία και ότι σε αυτήν την φάση το κλίμα είναι πολύ καλό.
«Δεν θα υπάρξει ζήτημα δεδηλωμένης, καθώς υπάρχει η πλειοψηφία για την επίλυση των προβλημάτων με τη γείτονα χώρα και τον ρόλο που καλείται να παίξει η Ελλάδα στην ευρύτερη περιοχή, βγαίνοντας από την κρίση.
Η χώρα μπορεί να διατελέσει κεντρικό «παίκτη» στα Βαλκάνια και αυτός είναι ένας ρόλος που κακώς τον είχαμε απαρνηθεί» τόνισε ο κ.Παππάς.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης