Αναλύσεις

Γεωργιάδης: O Π. Καμμένος παραπλάνησε τη Βουλή για την πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία

Γεωργιάδης: O Π. Καμμένος παραπλάνησε τη Βουλή για την πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία
Επίθεση στον Πάνο Καμμένο τον οποίο κατηγόρησε για παραπλάνηση της Βουλής από δόλο,  εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία και την εμπλοκή του καταδικασμένου για τελωνιακή λαθρεμποριακή παράβαση, Βασίλειου Παπαδόπουλος.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατία σύμφωνα με τον σκαϊ.gr υποστηρίζει ότι ενώ υπήρχε συμφωνία με τον φερόμενο ως μεσάζοντα των Σαουδαράβων από το 2016, στην συζήτηση της επιτροπής εξοπλισμών, τον Ιανουάριο του 2017, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν ενημέρωσε κανέναν ότι οι Σαουδάραβες ζητούσαν υποτίθεται να εκπροσωπηθούν από έναν Έλληνα επιχειρηματία.
Εάν είχε αποκαλύψει κάτι τέτοιο ο Πάνος Καμμένος, η ψηφοφορία τόσο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν διαφορετική, εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
τα
«Υπογράψατε μία συμφωνία με κάποιον Παπαδόπουλο για 300.000 βλήματα, αξίας 66 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία οι Σαουδάραβες ζητούσαν μόνο τα 100.000», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, παρατηρώντας πως με αυτή τη συμφωνία θα παραδίδονταν στον «λαθρέμπορα» επιχειρηματία επιπλέον 200.000 βλήματα.
Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, αυτά τα επιπλέον 200.000 βλήματα σε μία εμπόλεμη ζώνη, στοιχίζουν περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ στη μαύρη αγορά και κατά τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, αυτό είναι «αρκετό κίνητρο για να παραπλανήσει την βουλή ο Πάνος Καμμένος».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης