Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Σε εξέλιξη οι προσπάθειες για την ηλεκτροδότηση της Σύμης

Σε εξέλιξη οι προσπάθειες για την ηλεκτροδότηση της Σύμης
Από ειδικά κλιμάκια πρόκειται να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών σε καταστήματα και κατοικίες με σκοπό να κινηθούν οι διαδικασίες για αποζημιώσεις
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες για την ηλεκτροδότηση του νησιού της Σύμης, ενώ ήδη από την πλευρά της κυβέρνησης έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τις αποζημιώσεις των κατοίκων και των επιχειρηματιών του νησιού, όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στο νησί συντονίζοντας τις προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών.
Από την κακοκαιρία έχει πληγεί ιδιαίτερα η περιοχή του Γυαλού αλλά εκτεταμένες ζημιές έχουν σημειωθεί και στους άλλους οικισμούς.
Όπως έγινε γνωστό ο κ. Σαντορινιός, βρίσκεται σε συνεννόηση με τα αρμόδια υπουργεία με σκοπό να κηρυχθεί η Σύμη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ άμεσα, από ειδικά κλιμάκια πρόκειται να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών σε καταστήματα και κατοικίες με σκοπό να κινηθούν οι διαδικασίες για αποζημιώσεις.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης