Αναζήτηση


Commodities are powered by Investing.com

11/11/2017 15:42

ΑΝΕΛ: Η ηθική Μητσοτάκη συνοψίζεται σε Siemens, offshore, paradise papers

Αντεπίθεση των ΑΝΕΛ μετά την στοχοποίηση Καμμένου
Σκληρή ήταν η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Με δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σημειώνει ότι «το μόνο μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα που υπάρχει σχετίζεται με τους ανθρώπους της «αυλής» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και είναι πολλοί».

«Υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Καμμένος δεν είχε παρτίδες με τους Χριστοφοράκους, δεν έχει καμία σχέση με τα δωράκια της Siemens, ούτε με τις λίστες Λαγκάρντ και τα paradise papers.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατανοεί καν τις έννοιες ηθική, αρχές και αξίες. Η μόνη – αρνητική – σχέση του με την ηθική συμπυκνώνεται σε τρεις λέξεις: Siemens, offshore, paradise papers», αναφέρει στην δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Προσθέτει επίσης ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις σχέσεις του ιδίου και των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός του με offshore εταιρίες και τον γνωστό δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ» και καταλήγει σημειώνοντας:

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί για τις σχέσεις του στενού του συνεργάτη, του κ. Αυγενάκη, με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εκβιασμό και ερευνώνται για παράνομη εμπορία χρυσού και διακίνηση μαύρου χρήματος».

www.worldenergynews.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 15:48

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.