Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Τζανακόπουλος: Καμία ανησυχία για την αξιολόγηση - Οι εκδότες ναρκοθετούν τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Τζανακόπουλος: Καμία ανησυχία για την αξιολόγηση - Οι εκδότες ναρκοθετούν τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ
Η οικονομία τόσο το 2017 όσο και το 2018 θα είναι εντός των δημοσιονομικών στόχων, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης
Στόχος της κυβέρνησης είναι να υπάρξει το συντομότερο δυνατό συμφωνία για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Η οικονομία τόσο το 2017 όσο και το 2018 θα είναι εντός των δημοσιονομικών στόχων, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.
Το επόμενο διάστημα θα συγκεκριμενοποιηθεί το ποσό του κοινωνικού μερίσματος και που αυτό θα κατανεμηθεί, εξήγησε ο κ. Τζανακόπουλος, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση αναμένετη τη στάση που θα τηρήσει η ΝΔ απέναντι στη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά εκδοτών για το ζήτημα του ΕΔΟΕΑΠ.
«Οι δημοσιογραφικοί όμιλοι των κων Μαρινάκη, Αλαφούζου, Αναστασιάδη, Κουρτάκη πρωταγωνιστούν στην επιχείρηση ναρκοθέτησης της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ», τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος.
Όσον αφορά την υπόθεση Αυγενάκη, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια συγκάλυψης από τα ιδιωτικά ΜΜΕ.
«Έχουμε μείνει άναυδοι με τις αποκαλύψεις κατά του κ. Αυγενάκη.
Είναι γραμματέας της ΝΔ και προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη», τόνισε.
Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη ότι αναζητά διέξοδο από την πραγματικότητα, φτιάχνοντας σκιάχτρα και πως «μετά τα αποτυχημένα σενάρια του φιλοεπενδυτή ηγέτη, του προστάτη των αρίστων και του πολέμιου της οικογενειοκρατίας, η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει μία εικόνα σύγχυσης και αδιεξόδου».
 Καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη «διαρκείς παλινωδίες», φέρνοντας ως παράδειγμα ότι «τις τελευταίες μέρες καταθέτουν την οργή και τον αποτροπιασμό τους για την έξαρση βίας και ανομίας στη χώρα, την ίδια στιγμή, όμως, δίνουν συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για μία σειρά επιτυχίες της».
Για τα περί παραίτησης Μουζάλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.
Δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησής του, τόνισε.
Ο κ. Μουζάλας δεν εφαρμόζει τη δική του πολιτική αλλά την πολιτική της κυβέρνησης, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.
«Πιθανή ευδοκίμηση υποψηφιότητας του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ.Μουζάλα ως Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Συμβουλίου της Ευρώπης
Θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για τη χώρα μας και αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειάς της για ανθρωπιστική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.
«Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην Χειμάρα και εργαζόμαστε για την προστασία των δικαιωμάτων της μειονότητας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης