Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Στην ΑΑΔΕ προωθείται η είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών

Στην ΑΑΔΕ προωθείται η είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει των συζητήσεων που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη (19/10) μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων του υπουργείου Εργασίας και των θεσμών
Στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προωθεί η κυβέρνηση τον εισπρακτικό μηχανισμό των ασφαλιστικών Ταμείων, με στόχο την συνείσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών και των φόρων από τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό.
Το θέμα αυττό συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, ενόψει των συζητήσεων που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη (19/10) μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων του υπουργείου Εργασίας και των θεσμών.
Όπως ανέφερε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Εργασίας, στη συνάντηση δεν έγινε συζήτηση για τις απονομές συντάξεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη του κράτους σε ιδιώτες.
Όσον αφορά όμως την ρύθμιση για τις 120 δόσεις για όσους χρωστούν μόνον σε Ασφαλιστικά Ταμεία και Εφορία, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, εφόσον πρώτα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης των συνολικών χρεών των επιχειρήσεων.

Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης