Αναλύσεις

Μητσοτάκης: Χρειάζεται μεγάλο άλμα ιδιωτικών επενδύσεων

Μητσοτάκης: Χρειάζεται μεγάλο άλμα ιδιωτικών επενδύσεων
Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL
Χωρίς ένα μεγάλο άλμα ιδιωτικών επενδύσεων η χώρα δεν θα προχωρήσει μπροστά, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ), στο πλαίσιο περιοδείας του στον νομό Κιλκίς.
Όπως είπε, σε κάθε περιοδεία του επισκέπτεται παραγωγικές επιχειρήσεις για να σηματοδοτήσει με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή του στην υγιή επιχειρηματικότητα.
Διευκρίνισε πως όταν μιλάει για υγιή επιχειρηματικότητα εννοεί εταιρείες οι οποίες επενδύουν στην καινοτομία, φροντίζουν τους εργαζόμενούς τους, προσέχουν το περιβάλλον και κυρίως έχουν εξωστρέφεια και διάθεση να δουν το επιχειρείν και πέρα από τα σύνορα της χώρας. 
Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL.
Ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου και ενημερώθηκε για την τεχνολογία αιχμής και τα ρομποτικά συστήματα που χρησιμοποιεί.
Στο ξεκίνημα της περιοδείας του επισκέφθηκε την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς.
Είχα, για άλλη μια φορά, τη δυνατότητα να διαπιστώσω ο ίδιος τις μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες, αλλά και το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., σημειώνοντας πως η 71η Ταξιαρχία αποτελεί μια από τις αιχμές του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων, που εξασφαλίζουν πάντα την εθνική κυριαρχία.
Θέλω και από εδώ, από τη Νέα Σάντα του Κιλκίς, να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που - σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες -επιτελούν την αποστολή τους στο ακέραιο, πρόσθεσε, ενώ επισήμανε ότι η χώρα μας, σε αυτήν τη συζήτηση, η οποία ανοίγει για το μέλλον της ευρωπαϊκής κοινής πολιτικής άμυνας, θα πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης