Αναλύσεις

Φάμελλος: "Ρεκόρ εκθετών στην 82η ΔΕΘ - Πολύ θετική περίοδος για τη χώρα"

Φάμελλος:
Τα έργα της Θεσσαλονίκης προχωρούν ικανοποιητικά, όμως, χρειάζεται να ενισχύσουμε πλέον, τον τομέα της εργασίας, τόνισε ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ
"Είμαστε στη Θεσσαλονίκη, για δύο βασικά θέματα. Πρώτον, για να ξαναπεριγράψουμε το πού πάει η ανάπτυξη και η οικονομία της χώρας μας, σε μια πολύ θετική περίοδο, όπως το περιέγραψε και ο πρόεδρος Μακρόν που επισκέφθηκε τη χώρα μας, αλλά και για να δούμε τί καινούριο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη μιας και τώρα πια τα πράγματα προχωράνε όπως ακριβώς έχουν εξαγγελθεί", τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας για την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Οπως τόνισε ο κ.Φάμελλος μιλώντας στο ΑΠΕ, τα θέματα των έργων της Θεσσαλονίκης προχωρούν και αυτά ικανοποιητικά όμως χρειάζεται να ενισχύσουμε, πλέον, τον τομέα της εργασίας.
 "Γι΄ αυτό είμαστε εδώ σε μια πάρα πολύ μεγάλη έκθεση με 1.500 εκθέτες, ρεκόρ εκθετών και μια πολύ σημαντική τιμώμενη χώρα την Κίνα".
"Πρόκειται για μια πολύ καλή στιγμή για τη χώρα μας, επιτέλους, πατάμε στα πόδια μας γερά και σηκωνόμαστε" συμπλήρωσε ο κ.Φάμελλος.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης