Αναλύσεις

Χατζηδάκης: Η ΝΔ ενόψει ΔΕΘ θα ρίξει το βάρος στην οικονομία και στην ανάπτυξη

Χατζηδάκης: Η ΝΔ ενόψει ΔΕΘ θα ρίξει το βάρος στην οικονομία και στην ανάπτυξη
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει καμία ευαισθησία να επιβάλλει μνημόνια αλλά έχει ευαισθησία να καλύψει τα εγκλήματα του σταλινισμού είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα ρίξουν το βάρος τους στην οικονομία και στην ανάπτυξη διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε και για την αντιπαράθεση των ημερών μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αφορά τη μη συμμετοχή της Ελλάδας στο συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία για τα εγκλήματα των κομουνιστικών καθεστώτων.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει καμία ευαισθησία να επιβάλει μνημόνια και μέτρα αλλά έχει ευαισθησία στην κάλυψη των εγκλημάτων του σταλινισμού» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια των πρόσφατων πυρκαγιών στην Αττική.
«Ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει που βρισκόταν ενώ μαίνονταν οι πυρκαγιές στην χώρα.
Δεν αξίζει στη δημοκρατία μας να τίθεται το θέμα και να μην δίνεται μια απάντηση» είπε ο κ.Χατζηδάκης, υποστηρίζοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί δεν υπάρχει μια απάντηση από το Μαξίμου.

Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldnenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης