Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Γεωργιάδης (ΝΔ): Όσο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, η Ελλάδα χάνει χρόνο

Γεωργιάδης (ΝΔ): Όσο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, η Ελλάδα χάνει χρόνο
"Ο κ. Τσίπρας κάνει τα πάντα για την καρέκλα", τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης
«Οι εκλογές πρέπει να γίνουν διότι, όσο μένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία, η Ελλάδα χάνει χρόνο», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News" ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, 'Αδ. Γεωργιάδης.
Μάλιστα, αναφορικά με τον πολιτικό χρόνο που κέρδισε η κυβέρνηση μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, σημειώνει ότι «ο κ. Τσίπρας κάνει τα πάντα για την καρέκλα, κατά συνέπεια δεν έχω εκπλαγεί καθόλου για το ότι έκλεισε η αξιολόγηση».
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει ότι το θέμα του Γ. Βαρουφάκη είναι θέμα ουσίας και αφορά τα χρήματα των Ελλήνων που χάθηκαν, η ΝΔ στοχεύει στην εξεύρεση της αλήθειας και στον καταλογισμό των πραγματικών ευθυνών, ενώ επιρρίπτει τη μέγιστη ευθύνη στον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα καθώς «ο Βαρουφάκης ήταν προσωπική επιλογή».
Περαιτέρω, κάνει εκτιμήσεις για περαιτέρω διεύρυνση της δημοσκοπικής διαφοράς μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η κυβέρνηση «δεν έχει τίποτα να παρουσιάσει, παρά μόνο ένα ψευδές αφήγημα success story».
Σημειώνει δε ,πως η ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν την ίδια πολιτική, καθώς «ακόμα και στις λεγόμενες μνημονιακές πολιτικές, η ΝΔ πιστεύει στις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, δεν τις κάνει για τους ξένους.
Ούτε δίνει εξετάσεις στον κ. Σόϊμπλε.
Ο κ. Τσίπρας είναι εκείνος που κάνει τα αντίθετα από αυτά που πιστεύει για να τον συμπαθεί ο κ. Σόϊμπλε».
Ακόμη, ο ίδιος υπεραμύνεται της πολιτική της κυβέρνησης Α. Σαμαρά στο ζήτημα του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", ενώ για το διάστημα που ο ίδιος διετέλεσε υπουργός Υγείας, σημειώνει «προκειμένου να μην μείνει καμία σκιά ως προς το ότι τήρησα απόλυτα το δημόσιο συμφέρον, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής μου στην Εξεταστική Επιτροπή, ζήτησαν την παραίτησή μου από οποιαδήποτε παραγραφή και την άμεση εκδίκαση από τον φυσικό μου δικαστή.
Δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ».
Υπογραμμίζει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή για τη Βενεζουέλα και συμπληρώνει ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει γιατί «η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που εξακολουθεί να στηρίζει το εγκληματικό καθεστώς Μαδούρο και αν αυτό συνδέεται με τα ταξίδια του κ. Παππά ακόμα και με οικονομικές απολαβές του ΣΥΡΙΖΑ κατά το πρότυπο των Podemos».
Ακόμη, χαρακτηρίζει την υπόθεση Καμμένου ως την «πιο εξωφρενική περίπτωση παρέμβασης υπουργού της μεταπολίτευσης σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση»και σημειώνει ότι «είναι αδύνατον να μην εξελιχθεί αυτή η υπόθεση και να μην λογοδοτήσει ο κ. Καμμένος».
Η απόφαση του υπουργού Παιδείας για επιλογή των σημαιοφόρων στις σχολικές παρελάσεις, κατόπιν κλήρωσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη είναι «εξοργιστική» και ενδεικτική του «κόμπλεξ του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστεία και την πρόοδο», ενώ αναφορικά με την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, εκφράζει την διαφωνία του με τις παρεμβάσεις της ΕΕ στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Για τον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε πως «έχει ανεχθεί πράγματα τα οποία ποτέ δεν περίμενα ότι θα το έκανε».
Τέλος, ερωτηθείς για τη διεύρυνση της ΝΔ προς το Κέντρο, απάντησε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί επάξια όλο τον χώρο από την Δεξιά μέχρι το Κέντρο».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης