Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Protergia: Το ευκολότερο quiz για να επιλέξεις το τιμολόγιο ρεύματος που σου ταιριάζει!

Protergia: Το ευκολότερο quiz για να επιλέξεις το τιμολόγιο ρεύματος που σου ταιριάζει!
Αν δεν έχεις βρει ακόμα το χρώμα τιμολογίου που ταιριάζει στις ανάγκες σου, η Protergia βρίσκεται δίπλα σου και μέσα από ένα πολύ απλό ερωτηματολόγιο σε βγάζει από τη δύσκολη θέση
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε από την αρχή του χρόνου για τα χρωματιστά τιμολόγια σύμφωνα με την κατεύθυνση του Υπουργείου Ενέργειας. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κάθε τιμολογίου, έχουν αποδοθεί διαφορετικά χρώματα για ευκολότερη κατανόηση από το κοινό.

Κυμαινόμενα τιμολόγια | χρώμα Κίτρινο – η τιμή είναι μεταβλητή και αλλάζει μηνιαία

Σταθερά τιμολόγια | χρώμα Μπλε – η τιμή είναι σταθερή και προσυμφωνημένη με τον προμηθευτή ενέργειας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (6, 8 ή 12 μήνες)

Ειδικό τιμολόγιο | χρώμα Πράσινο – έχει απολύτως συγκρίσιμη δομή κόστους για όλους τους προμηθευτές ενέργειας

Δυναμικό τιμολόγιο | χρώμα Πορτοκαλί – η λιγότερο διαδεδομένη επιλογή καθώς απαιτεί ύπαρξη έξυπνου μετρητή που συνήθως δεν είναι εγκατεστημένος στα περισσότερα σπίτια ή επιχειρήσεις

Αν ήξερες όλα τα παραπάνω, αλλά δεν έχεις βρει ακόμα το χρώμα τιμολογίου που ταιριάζει στις ανάγκες σου, η Protergia βρίσκεται δίπλα σου και μέσα από ένα πολύ απλό ερωτηματολόγιο σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Τώρα με 7 απλές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, σου προτείνεται βάσει του καταναλωτικού σου προφίλ το καταλληλότερο πρόγραμμα ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή σου!

Κάνε σήμερα το quiz στο https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/energy-quiz/ και βρες ποιο τιμολόγιο ρεύματος Protergia σου ταιριάζει!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης