Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΔΕΗ: Καταβολή 20 εκατ. ευρώ και εργοστάσιο έξυπνων μετρητών στη Δυτική Μακεδονία

ΔΕΗ: Καταβολή 20 εκατ. ευρώ και εργοστάσιο έξυπνων μετρητών στη Δυτική Μακεδονία
Ο κ. Παναγιωτάκης επιβεβαίωσε, ότι η μεγάλη επένδυση των Κινέζων, με την κατασκευή του εργοστάσιου των έξυπνων μετρητών, θα γίνει στη Δυτική Μακεδονία, όπου πρόκειται να δημιουργηθούν 400 θέσεις εργασίας.
Την πρόθεση της ΔΕΗ να καταβάλλει μέσω του τοπικού πόρου στην Δυτική Μακεδονία 20 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και να αναλάβει τα έξοδα διαμονής και σίτισης των κατοίκων των Αναργύρων μετά τις ζημίες που προκάλεσε η κατάρρευση του λιγνιτορυχείου στο Αμύνταιο, ανακοίνωσε στον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Μανόλης Παναγιωτάκης.
Όπως τόνισε ο κ. Παναγιωτάκης «υπάρχει στενή και αγαστή συνεργασία» μεταξύ της ΔΕΗ και της Περιφέρειας, ώστε «να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα το συντομότερο δυνατόν και με τον καλύτερο τρόπο και να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων των Αναργύρων», μετά την κατολίσθηση των ορυχείων Αμυνταίου της ΔΕΗ.
Επίσης ο κ. Παναγιωτάκης επιβεβαίωσε, ότι η μεγάλη επένδυση των Κινέζων, με την κατασκευή του εργοστάσιου των έξυπνων μετρητών, θα γίνει στη Δυτική Μακεδονία, όπου πρόκειται να δημιουργηθούν 400 θέσεις εργασίας.
Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επένδυση των Κινέζων στη Δυτική Μακεδονία, τόνισε ότι η Περιφέρεια, χάρη και στην άμεση ανταπόκριση της πολιτικής ηγεσίας, θα συνδράμει, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι των Αναργύρων, ενώ επισήμανε ότι τα 20 εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν μέσω του τοπικού πόρου, θα πάνε μόνο στην αναπτυξιακή προοπτική της Δυτικής Μακεδονίας.

Αρχική δημοσίευση: 16/6/2017 09:52

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης