Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΑΔΜΗΕ: Διαγωνισμός για σύστημα πυρασφάλειας στο Κ/Δ Νέας Ελβετίας Θεσσαλονίκης

ΑΔΜΗΕ: Διαγωνισμός για σύστημα πυρασφάλειας στο Κ/Δ Νέας Ελβετίας Θεσσαλονίκης
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου 2017 και ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.
Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση αποκλειστικά τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει το έργο, που αφορά σε «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης στο Κέντρο Διανομής (Κ/Δ) Νέας Ελβετίας του Περιφερειακού Τομέα Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη», απευθύνει ο ΑΔΜΗΕ.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου 2017 και ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ και αποτελεί ανώτατο όριο προσφοράς.
Αρμόδιες Υπηρεσίες για το Διαγωνισμό είναι η Διεύθυνση Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς /Περιφερειακός Τομέας Βόρειας Ελλάδας, αρμόδια για όλα τα τεχνικής φύσεως θέματα (Τεχνικές Περιγραφές, Σχέδια, Τεχνικές λεπτομέρειες του Έργου κλπ), αρμόδιος ο κ. Γ. Λαζούρας, τηλ. 2315 555263, που εδρεύει επί της οδού Στίλπωνος Κυριακίδη 29, Θεσσαλονίκη και η Διεύθυνση Αποθηκών, Προμηθειών & Μεταφορών /Τομέας Υπηρεσιών & Έργων, αρμόδια για όλα τα Οικονομικά–Εμπορικά–Διαδικαστικά θέματα, κα Π. Νίκα τηλ. 210 5192239 και κ. Γρ. Αποστόλου τηλ. 210 5192564, με έδρα επί της οδού Δυρραχίου 89 και Κηφισού, Τ.Κ. 104 43, Αθήνα.
Οι υποψήφιοι ανάδοχοι πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
- Στην Επιτροπή Αποσφράγισης προσφορών πριν από την καθοριζόμενη προθεσμία αποσφράγισης των προσφορών.
- Στο πρωτόκολλο της ανωτέρω αναφερόμενης αρμόδιας για τη Διαδικασία Υπηρεσίας πριν από την καθοριζόμενη προθεσμία αποσφράγισης των προσφορών.
- Ταχυδρομικά μέσω εταιρειών διακίνησης εντύπων στο πρωτόκολλο της ανωτέρω αναφερόμενης αρμόδιας για τη Διαδικασία Υπηρεσίας (οδός Δυρραχίου 89 και Κηφισού, Αθήνα 104 43, 4ος όροφος, γραφείο 410) με ευθύνη του προσφέροντος σε σχέση με το περιεχόμενο και το χρόνο άφιξης.
Αυτές οι Προσφορές θα ληφθούν υπόψη, μόνον εφόσον παραδοθούν σφραγισμένες στο Πρωτόκολλο της παραπάνω Υπηρεσίας όχι αργότερα από την καταληκτική ημερομηνία και ώρα αποσφράγισης των προσφορών.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο Γραφείο 107 στον 1ο όροφο της οδού Δυρραχίου 89 & Κηφισού την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) από την αρμόδια Επιτροπή του ΑΔΜΗΕ, ενώπιον εκπροσώπων των προσφερόντων, εφόσον το επιθυμούν.
Ολόκληρη η Διακήρυξη του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα: http://www.admie.gr/diakiryxeis/diakiryxi/article/2849/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης