Επιχειρήσεις

ΔΕΔΔΗΕ: Κατασκευασμένες οι φωτογραφίες του νέου Κέντρου Διανομής στον Αγ. Νικόλαο Ρόδου

ΔΕΔΔΗΕ: Κατασκευασμένες οι φωτογραφίες του νέου  Κέντρου  Διανομής  στον  Αγ.  Νικόλαο Ρόδου
Ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας και πρόκληση σκόπιμης ανησυχίας στους κατοίκους της περιοχής για οπτική όχληση από το νέο κτήριο.
Την αντίδραση του ΔΕΔΔΗΕ προκάλεσαν φωτογραφίες του νέου Κέντρου Διανομής στον Αγ. Νικόλαο Ρόδο, που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο, καθώς σύμφωνα με τον Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας είναι «κατασκευασμένες».
Επισυνάπτει δε τις επίσημες απεικονίσεις του νέου Κέντρου Διανομής με βάση την εγκεκριμένη μελέτη του αρμόδιου αρχιτέκτονα και της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δελτίο Τύπου:
O ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο και προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζει ότι οι φωτογραφίες με τις απεικονίσεις του νέου Κέντρου Διανομής στον Αγ. Νικόλαο που περιλαμβάνονται στα εν λόγω δημοσιεύματα, δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Πρόκειται για «κατασκευασμένες» φωτογραφίες από τρίτους, με στόχο τη διαστρέβλωση της αλήθειας και την πρόκληση σκόπιμης ανησυχίας στους κατοίκους της περιοχής για οπτική όχληση από το νέο κτήριο.
Το νέο Κέντρο Διανομής είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο και ο  σχεδιασμός του έγινε με κύριο γνώμονα τη  βιώσιμη αστική ανάπτυξη της πόλης της Ρόδου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης