Επιχειρήσεις

ΑΔΜΗΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το σύστημα πυρασφάλειας του κεντρικού κτιρίου

tags :
ΑΔΜΗΕ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το σύστημα πυρασφάλειας του κεντρικού κτιρίου
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. από την αρμόδια Επιτροπή του ΑΔΜΗΕ.
Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τον έλεγχο και την συντήρηση του συστήματος πυρανίχνευσης και του αντλητικού πυροσβεστικού συγκροτήματος του κεντρικού του κτιρίου επί των οδών Δυρραχίου 89 & Κηφισού, καθώς επίσης και συντήρηση της εγκατάστασης πυρανίχνευσης του κτιρίου που στεγάζεται η ΔΠΛΤ, επί των οδών Δυρραχίου 81 και Σμόλικα 10, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ο ΑΔΜΗΕ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο διαγωνισμός γίνεται με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με  βάση αποκλειστικά τη χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη αναδόχου.
Η χρονική διάρκεια της παροχής των εν λόγω υπηρεσιών ορίζεται σε δύο (2) έτη, με   συνολικό προϋπολογισμό το ποσό των 12.000,00 ευρώ, πλέον ΦΠΑ και με δικαίωμα παράτασης για επιπλέον ένα (1) έτος μετά τη  λήξη της με αξία δικαιώματος προαίρεσης τα 6.000,00 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο Γραφείο 408 του 4ου ορόφου του κτιρίου στην οδό Δυρραχίου  89 & Κηφισού την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. από την αρμόδια Επιτροπή του ΑΔΜΗΕ, ενώπιον εκπροσώπων των προσφερόντων, εφόσον το επιθυμούν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης