Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Καύσιμα νέας γενιάς από τα πρατήρια της BP

tags :
Καύσιμα νέας γενιάς από τα πρατήρια της BP
Ο γενικός διευθυντής εμπορίας των ΕΛΠΕ κ. Ρομπέρτο Καραχάνας ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας ΕΛΠΕ-ΒP για τη χρήση του σήματος στο δίκτυο πρατηρίων, που εξαγόρασαν προ δεκαετίας, για 5+5 έτη ακόμη
Τα καύσιμα νέας γενιάς της BP που διασφαλίζουν περισσότερα χιλιόμετρα και προστασία του κινητήρα αυτοκινήτου, παρουσίασαν το μεσημέρι εκπροσωποι της εταιρίας σε ειδική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε και η διοίκηση των ΕΛΠΕ.
Τα καύσιμα που διαθέτει η BP στα πρατήρια της σε όλο τον κόσμο θα αρχίσουν να διατίθενται και στο δίκτυο των 750 περίπου πρατηρίων που φέρουν το σήμα της στην Ελλάδα, χωρίς αύξηση της τιμής.
Κατά την παρουσίαση ο γενικός διευθυντής εμπορίας των ΕΛΠΕ κ. Ρομπέρτο Καραχάνας ανακοίνωσε σημαντικές επενδύσεις αναβάθμισης και επέκτασης του δικτύου της BP μέσα στην επόμενη διετία στο πλαίσιο της νέας εταιρικής τους εικόνας, που θα γνωστοποιηθεί το επόμενο διάστημα.
O κ. Καραχάνας ανακοίνωσε επίσης την ανανέωση της συνεργασίας ΕΛΠΕ-ΒP για τη χρήση του σήματος στο δίκτυο πρατηρίων που εξαγόρασαν προ δεκαετίας για 5+5 έτη ακόμη προ μερικών ημερών στο Λονδίνο.
Τα καύσιμα νέας γενιάς αποτελούν τον έναν από τους τρεις άξονες της στρατηγικής των ΕΛΠΕ για το δίκτυο της BP.
Oι άλλοι δύο, είναι η στοχευμένη γεωγραφική επέκταση με προτεραιότητα στις τουριστικές περιοχές και η αναβάθμιση των υφιστάμενων παρατηρίων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης