Επιχειρήσεις

Νέο διοικητικό δίδυμο οι κ.κ. Γ. Κούβαρης και Γ. Δανιόλος στην εταιρεία ΗΡΩΝ

tags :
Νέο διοικητικό δίδυμο οι κ.κ. Γ. Κούβαρης και Γ. Δανιόλος στην εταιρεία ΗΡΩΝ
Ο κ. Κούβαρης προέρχεται από τον Όμιλο ΓΕΚ Τέρνε, ενώ ο κ. Δανιόλος ήταν την τελευταία δεκαετία διευθύνων σύμβουλος της ENGIE HELLAS.
O Γιώργος Κούβαρης και ο Γιώργος Δανιόλος είναι το νέο ηγετικό δίδυμο στη διοίκηση του ΗΡΩΝ, αναλαμβάνοντας τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα.
«Σε μια περίοδο ταχύτατης ανάπτυξης και εξελίξεων στην αγορά της ενέργειας, επιδιώκουμε ο ΗΡΩΝ να συνεχίζει να έχει ηγετικό ρόλο στην αγορά, εξυπηρετώντας όλες τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών του με τρόπο αποτελεσματικό και οικονομικό» δήλωσε ο Γ. Κούβαρης.
«Η ενεργειακή αγορά μετασχηματίζεται και φιλοδοξία μας είναι ο ΗΡΩΝ να οδηγήσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Σύντομα, νέα προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και συνεργασίες θα εκπλήξουν ευχάριστα τους πελάτες μας, οι οποίοι ήδη απολαμβάνουν τις καλύτερες προσφορές της αγοράς» δήλωσε ο Γ. Δανιόλος.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κούβαρης, Χημικός Μηχανικός, με 30ετή εμπειρία στον τομέα της ενέργειας και της βιομηχανίας των πετρελαιοειδών, προέρχεται από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Επιπλέον εκτελεί και χρέη Εμπορικού Διευθυντή του ΗΡΩΝ από την ίδρυση της εταιρείας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Δανιόλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του Ομίλου VODAFONE, σε Ελλάδα, Ιταλία και Αλβανία, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ENGIE HELLAS.
 
ΗΡΩΝ – Στην πρωτοπορία της ενέργειας από το 2004

Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., πρωτοπορώντας στον τομέα της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα, ανέπτυξε και λειτουργεί με επιτυχία τον πρώτο σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στη χώρα, ήδη από το 2004.
Με ιδρυτή τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, εκ των κορυφαίων εθνικών επιχειρηματικών ομίλων στους τομείς των κατασκευών, των παραχωρήσεων, της ανάπτυξης ακινήτων και της παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ), η εταιρεία μετεξελίχθηκε και αποτελεί σήμερα το επιτυχές επιχειρηματικό αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τον Όμιλο ENGIE.
Με ισχυρή παρουσία σε όλη την αλυσίδα της ενέργειας σε 70 χώρες στον κόσμο, ο Όμιλος ΕΝGIE είναι ο Νο1 ανεξάρτητος παραγωγός ενέργειας παγκοσμίως και, ταυτόχρονα, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ευρώπη, αφιερώνοντας πλέον το 50% των νέων έργων ηλεκτροπαραγωγής στις ΑΠΕ.
Με βάση το παραγωγικό δυναμικό και την ισχυρή μετοχική της σύνθεση (50% ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – 50% ENGIE) η εταιρεία βρίσκεται στην πρωτοπορία της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στους τελικούς καταναλωτές από τότε που ξεκίνησε η απελευθέρωση της λιανικής αγοράς ρεύματος το 2010.
Σήμερα, κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στους τομείς της βιομηχανίας και του μεγάλου εμπορίου μεταξύ των ιδιωτών προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, διευρύνοντας διαρκώς την πελατειακή βάση της στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων  αλλά και στα νοικοκυριά της χώρας.
Ταυτόχρονα, πρωταγωνιστεί στα πρώτα βήματα της απελευθέρωσης της αγοράς φυσικού αερίου στην Ελλάδα.
Με βασικό στόχο την καθιέρωσή της ως την πλέον αξιόπιστη και ολοκληρωμένη επιλογή για το σύνολο των τελικών καταναλωτών, η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. υλοποιεί συστηματικά ένα πενταετές επιχειρηματικό πλάνο, προκειμένου να προσφέρει καθετοποιημένες λύσεις για το ρεύμα, το φυσικό αέριο και τις σύγχρονες τεχνολογικές υπηρεσίες προς όλους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης