Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Aegean Oil: Ανέλαβε το εφοδιασμό με καύσιμα του ελληνικού τμήματος του TAP

Aegean Oil: Ανέλαβε το εφοδιασμό με καύσιμα του ελληνικού τμήματος του TAP
Θα εφοδιάζει για τα επόμενα δύο χρόνια όλα τα εργοτάξια και τα οχήματα που θα απασχοληθούν για την κατασκευή του αγωγού
Tον εφοδιασμό με καύσιμα του έργου κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού φυσικού αερίου (Trans Adriatic Pipeline – TAP)  ανέλαβε η εταιρεία Aegean Oil η οποία υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την κοινοπραξία των εταιρειών SPIECAPAG-AKTOR.
Με βάση την σύμβαση η Aegean θα εφοδιάζει για τα επόμενα δύο χρόνια, που εκτιμάται ότι θα διαρκέσει το έργο, όλα τα εργοτάξια και τα οχήματα που θα απασχοληθούν για το τμήμα του αγωγού την κατασκευή του οποίου έχει αναλάβει η κοινοπραξία SPIECAPAG-AKTOR.
Κατά την διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης που έλαβε χώρα στα γραφεία της Aegean στην Αλεξανδρούπολη, ο Διευθυντής του έργου της SPIECAPAG κ. Jean-Paul Chauvin και ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean OIL κ. Αντώνης Παπαδάκης εξέφρασαν την αμοιβαία ικανοποίηση τους για την μέχρι τώρα συνεργασία των δύο εταιρειών και διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε, στο μέτρο που τους αναλογεί, να συμβάλλουν για να επιτευχθεί η κατασκευή του TAP ενός από τα σημαντικότερα έργα ανάπτυξης ενεργειακών υποδομών στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης