Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η BOURBON θα εγκαταστήσει την πρώτη πλωτή ανεμογεννήτρια στη Γαλλία

tags :
Η BOURBON θα εγκαταστήσει την πρώτη πλωτή ανεμογεννήτρια στη Γαλλία
Η εγκατάσταση αγκυροβόλησης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 
Η γαλλική εταιρεία θαλάσσιων υπηρεσιών BOURBON ανακοίνωσε  ότι υπέγραψε σύμβαση για την εγκατάσταση αγκυροβόλησης της πρώτης πλωτής ανεμογεννήτριας στη Γαλλία στον πειραματικό σταθμό SEM-REV που διαχειρίζεται η Ecole Centrale de Nantes (ECN), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού σχεδίου FLOATGEN.
Η εγκατάσταση αγκυροβόλησης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού  2017 με βάση μια μέθοδο που καθορίστηκε από κοινού από τις μηχανικές ομάδες BOURBON και Ideol σε συνεργασία με την Ecole Centrale de Nantes.
Η ανεμογεννήτρια θα εγκατασταθεί στη θέση SEM-REV κοντά στο Le Croisic, της Γαλλίας, μέχρι το τέλος του έτους.
Η ομάδα υποθαλάσσιων υπηρεσιών της  BOURBON θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του έργου, την εγκατάσταση αγκυροβόλησης και την τεχνική.
Για την προένταση του συστήματος αγκυροβόλησης θα χρησιμοποιείται ένα σκάφος τροφοδοσίας ρυμούλκησης (AHTS) και υποβρύχια οχήματα με τηλεχειρισμό (ROV).
"Το έργο αυτό αποδεικνύει τη δέσμευση των ομάδων BOURBON να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς θαλάσσιων υπηρεσιών offshore και subsea και να εργαστούν για την ανάπτυξη των ενεργειακών πόρων του  αύριο", δήλωσε ο Patrick Belenfant, Senior VP Subsea Services της BOURBON.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης