Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΑΔΜΗΕ: Ανάρτηση χάρτη για τη μελέτη και εγκατάσταση υποβρύχιου καλωδίου διασύνδεσης Αττικής - Κρήτης

ΑΔΜΗΕ: Ανάρτηση χάρτη για τη μελέτη και εγκατάσταση υποβρύχιου καλωδίου διασύνδεσης Αττικής - Κρήτης
Παράλληλα, ο ΑΔΜΗΕ ενημερώνει, ότι η συντήρηση της μονάδας Νο.2 του ΑΗΣ Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως τις 31 Μαΐου 2017.
Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του σήμερα (25/4), ότι έχει αναρτηθεί ο χάρτης της ΔΑΠΜ-41717 για το έργο: «Προμελέτη γραφείου & αναγνωριστική ωκεανογραφική-βυθομετρική έρευνα για τη μελέτη & εγκατάσταση υποβρυχίου καλωδιακού συστήματός τάσης ≥ ±320kV ΣΡ για τη διασύνδεση Αττικής – Κρήτης».
Παράλληλα, ενημερώνει ότι η συντήρηση της μονάδας Νο.2 του ΑΗΣ Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως τις 31 Μαΐου 2017.
Επίσης, η προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου 2017 συντήρηση της μονάδας Νο.3 του ΑΗΣ Καρδιάς αναβάλλεται λόγω παροχής τηλεθέρμανσης στην περιοχή.
Τέλος, ανακοινώνεται η προκήρυξη συνοπτικού Διαγωνισμου ΔΑΠΜ-41716 για προληπτική συντήρηση, αποκατάσταση βλαβών της τεχνικής υποστήριξης για την αξιόπιστη λειτουργία των Συστημάτων Πυρανίχνευσης και Αυτόματης Κατάσβεσης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Ενέργειας (ΕΚΕΕ) στο Κρυονέρι Αττικής και την Πτολεμαΐδα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης