Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αύξηση 23% στα κέρδη της Keppel το πρώτο 3μηνο του 2017

tags :
Αύξηση 23% στα κέρδη της Keppel το πρώτο 3μηνο του 2017
Τα βελτιωμένα αποτελέσματα από υποδομές και επενδύσεις αντιστάθμισαν την "αδυναμία" των υπεράκτιων και θαλάσσιων επιχειρήσεων
Η Keppel Corp της Σιγκαπούρης ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 20/4/2017 αύξηση 23% στα κέρδη της για το πρώτο τρίμηνο, καθώς τα βελτιωμένα αποτελέσματα από τα τμήματα υποδομών και επενδύσεων βοήθησαν να αντισταθμιστεί η αδυναμία των υπεράκτιων και θαλάσσιων επιχειρήσεων.
Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα S$260 εκατ. (186,17 εκατ. δολ. ΗΠΑ) για το τρίμηνο που έληξε τον Μάρτιο έναντι S$ 211 εκατ. πριν από ένα χρόνο.
Τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν κατά 28,4% στα S$1.25 δολάρια.
Ο όμιλος όπως και η ανταγωνίστρια της Sembcorp Marine Ltd  πάσχουν από την υπερπροσφορά πετρελαϊκών γεωτρήσεων, με  τους πελάτες να καθυστερούν τις συμβάσεις και να μην προβαίνουν σε παραγγελίες ενώ οι τιμές του πετρελαίου να παραμένουν στο ήμισυ από το υψηλό του 2014.
Η Keppel Corporation (γνωστή ως Keppel Corp) έχει έδρα τη Σιγκαπούρη και αποτελείται από συνδεδεμένες επιχειρήσεις που ειδικεύονται στις υπεράκτιες και θαλάσσιες επιχειρήσεις, στις υποδομές και στις επιχειρήσεις διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1968 ως Keppel Shipyard στο λιμάνι Keppel που βρίσκεται στο Tanjong Pagar πριν μετακινήσει τις δραστηριότητές της στο Jurong, όπου η εταιρεία επικεντρώθηκε στις offshore και θαλάσσιες δραστηριότητες.
Σημαντικές θυγατρικές της Keppel είναι η Keppel Offshore & Marine (ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πετρελαιοφόρων παγκοσμίως) και η Keppel Land (ο 2ος πιο βιώσιμος διαφοροποιημένος κατασκευαστής ακινήτων παγκοσμίως).

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης