Επιχειρήσεις

Team Oil Tools, Antelope και Isolation Technologies δημιουργούν την Innovex

Team Oil Tools, Antelope και Isolation Technologies  δημιουργούν την Innovex
Team Oil Tools, Antelope Oil Tool and Isolation Technologies  συγχωνεύονται και δημιουργούν μιά από τις μεγαλύτερες εταιρίες γεωτρήσεων
Team Oil Tools, Antelope Oil Tool and Isolation Technologies συγχωνεύονται  και σχηματίσουν την  Innovex Downhole Solutions, μια εταιρία παροχής γεώτρησης προϊόντων και τεχνολογιών.
H Innovex σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά τυποποιημένες και αποκλειστικές κατασκευές, για τις χερσαίες και υπεράκτιες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.
Η συγχώνευση θα παρέχει σημαντικά κεφάλαια στην Innovex για την  ανάπτυξη του προϊόντος καθώς  και στρατηγικές πρωτοβουλίες σε παγκόσμιο επίπεδο μιάς συνδυασμένης εταιρείας που θα εκτείνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η γκάμα των προϊόντων της Innovex περιλαμβάνει πρότυπα εργαλεία  γεώτρησης   καθώς και αποκλειστικές τεχνολογίες που παρέχουν λύσεις σε μερικούς από τους μεγαλύτερες παραγωγούς στον κόσμο.
Ο Adam Anderson, Διευθύνων Σύμβουλος της Innovex, έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες κοιτασμάτων πετρελαίου. " Η Innovex θα τοποθετηθεί με μοναδικό τρόπο για να παρέχει μια ευρεία σειρά προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών στους πελάτες μας , δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν περισσότερα οικονομική οφέλη στα χρόνια που έρχονται " σχολίασε ο Anderson.
Πηγή: WorldOil
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης