Επιχειρήσεις

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός για νέες επιχειρηματικές ιδέες σε πράσινη τεχνολογία και καινοτομία

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός για νέες επιχειρηματικές ιδέες σε πράσινη τεχνολογία και καινοτομία
Ο διαγωνισμός ClimateLaunchpad διεξάγεται από το Climate-KIC, την κύρια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα καινοτομίας για την κλιματική αλλαγή, με στόχο να αναδείξει τις καλύτερες ιδέες στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο
Μαθητές, φοιτητές, νέες επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και ερευνητές καλούνται να υποβάλουν τις ιδέες τους στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης.
Ειδικότερα, το ClimateLaunchpad, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός επιχειρηματικών ιδεών στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης παγκοσμίως, επιστρέφει και φέτος, ψάχνοντας για νέα ταλέντα στον τομέα της πράσινης τεχνολογίας και καινοτομίας.
Όσοι έχουν ως στόχο να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να αναπτύξουν τις ιδέες τους, ώστε να γίνουν βιώσιμες και να εξελιχθούν σε παγκόσμιες επιχειρήσεις, θα έχουν την ευκαιρία να τις υποβάλουν μέχρι τις 10 Μαΐου, 2017, μέσω της ιστοσελίδας http://climatelaunchpad.org/application-form/.
Ο διαγωνισμός ClimateLaunchpad διεξάγεται από το Climate-KIC, την κύρια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα καινοτομίας για την κλιματική αλλαγή, και έχει ως στόχο να αναδείξει τις καλύτερες ιδέες στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αρμόδιος φορέας για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ClimateLaunchpad σε Κύπρο και Ελλάδα είναι για ακόμη μία φορά η Chysalis LEAP, η πρώτη κυπριακή πλατφόρμα επιτάχυνσης ιδεών.
Σημειώνεται, ότι ο περσινός τελικός, στο Ταλίν της Εσθονίας, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την Ελλάδα, καθώς η ελληνική ομάδα Cryotap συγκαταλέχθηκε στις 10 καλύτερες της Ευρώπης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης