Επιχειρήσεις

«Σπάρτακος»: Θα αποτραπεί με ενεργοποίηση όλων η πώληση του 40% των μονάδων της ΔΕΗ

«Σπάρτακος»: Θα αποτραπεί με ενεργοποίηση όλων η πώληση του 40% των μονάδων της ΔΕΗ
Την ερχόμενη Παρασκευή 7 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη κινητοποίηση των εργαζομένων στο ενεργειακό Κέντρο Κοζάνης - Πτολεμαΐδας- Αμυνταίου.
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων της ΔΕΗ στο ενδεχόμενο πώλησης του 40% των μονάδων της ΔΕΗ, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια «Σπάρτακος» Μόσχο Μόσχου στην ΕΡΤ.
Όπως είπε, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αναμένουν σήμερα να ενημερωθούν από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση του ιδίου και των βουλευτών της περιοχής με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.
Στη συνέχεια θα γίνει η ενημέρωση μελών του Σωματείου την Παρασκευή, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή 7 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη κινητοποίηση των εργαζομένων στο ενεργειακό Κέντρο Κοζάνης - Πτολεμαΐδας- Αμυνταίου.
Ο κ. Μόσχος υπογράμμισε πάντως, ότι «έχει δημιουργηθεί ένα αρραγές μέτωπο των πολιτικών κομμάτων σε μια οικουμενική συμφωνία για να προχωρήσει η πώληση μονάδων της ΔΕΗ, διαδικασία όμως την οποία οι εργαζόμενοι και η κοινωνία θα την μπλοκάρουν και θα την ανατρέψουν».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης