Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ηνωμένο Βασίλειο: Η DONG Energy εισέρχεται στην αγορά χερσαίας αιολικής ενέργειας

tags :
Ηνωμένο Βασίλειο: Η DONG Energy εισέρχεται στην αγορά χερσαίας αιολικής ενέργειας
Είναι η πρώτη φορά που η DONG θα διαχειρίζεται την παραγωγή από χερσαία αιολικά πάρκα
Η DONG Energy υπέγραψε συμφωνία με την Britain's Banks Renewables στην πρώτη κίνησή της για την είσοδο  στη διανομή χερσαίας αιολικής ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα Τρίτη 21/3/2017.
 Η 15ετής συμφωνία περιλαμβάνει την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από τρία χερσαία αιολικά πάρκα που βρίσκονται υπό ανάπτυξη από την Banks Renewables, μια μονάδα εντός του Ηνωμένου Βασιλείου που αναπτύσσεται από την Banks Group, και την πώληση στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου.
 "Αυτή είναι η πρώτη φορά που η DONG θα διαχειρίζεται την παραγωγή από χερσαία αιολικά πάρκα και είναι η μεγαλύτερη συμφωνία αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας ... Θεωρούμε την παραγγελία ένα σημαντικό ορόσημο", δήλωσε εκπρόσωπος της DONG Energy στο Reuters.
 Η DONG Energy δεν έδωσε στην δημοσιότητα  οικονομικά στοιχεία για τη συμφωνία  η οποία θα τεθεί σε ισχύ όταν τα αιολικά πάρκα στη βορειοανατολική Αγγλία και τη Σκωτία συνδεθούν με το δίκτυο κάτι το οποίο,  αναμένεται να γίνει από τις αρχές του 2019.
Η Διανομή και το Customer Solutions αντιπροσωπεύουν περίπου το 37 % των οργανικών κερδών της εταιρείας (EBITDA) το 2016.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης