Επιχειρήσεις

Επίσκεψη Πιτσιόρλα από τη Δευτέρα στην Ιταλία – Συναντήσεις με εκπροσώπους της Enel, της Eni και φορείς της ναυτιλίας

Επίσκεψη Πιτσιόρλα από τη Δευτέρα στην Ιταλία – Συναντήσεις με εκπροσώπους της Enel, της Eni και φορείς της ναυτιλίας
Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στ. Πιτσιόρλας, θα συναντηθεί μεταξύ άλλων, με εκπροσώπους της Enel, εθνικού φορέα για την ηλεκτρική ενέργεια, της Eni S.p.A., ιταλικής πολυεθνικής εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου, του Συνδέσμου Ιταλικών Λιμένων (Assoporti), της Συνομοσπονδίας Ιταλών πλοιοκτητών Confitarma και του Λιμένος Ραβέννας
Στην Ιταλία θα βρεθεί από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω οι οικονομικές και επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών.
Ο κ. Πιτσιόρλας θα έχει επαφές με εκπροσώπους κρατικών φορέων κι επιχειρήσεων, περιλαμβανομένων του τομέα της ενέργειας και της ναυτιλίας, από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη (20-23 Μαρτίου) σε Ρώμη, Μπολόνια, Βενετία και Μιλάνο.
Στη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον Under Secretary της ιταλικής Κυβέρνησης,  Vincenzo Amendola, με εκπροσώπους της Περιφέρειας Emilia-Romagna, με τον Δρα. Giorgio Balzaretti, Σύμβουλο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Μιλάνου και της ALSEA (Σύνδεσμος Διεθνών Διαμεταφορών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Λομβαρδίας), καθώς και με εκπροσώπους της Enel, εθνικού φορέα για την ηλεκτρική ενέργεια, της Eni S.p.A., ιταλικής πολυεθνικής εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου, του Συνδέσμου Ιταλικών Λιμένων (Assoporti), της Συνομοσπονδίας Ιταλών πλοιοκτητών Confitarma και του Λιμένος Ραβέννας.
Συναντήσεις θα έχει ακόμη, με εκπροσώπους του Ιταλικού Συνδέσμου Εξωτερικού Εμπορίου, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνών και Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, της Ιταλικής Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων, της Ένωσης Ιταλών Κατασκευαστών Εξοπλισμού Γκαράζ, του Ομίλου Maschio Gaspardo που κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ευρέως φάσματος γεωργικών μηχανημάτων, του Κέντρου Αγροδιατροφής της Μπολόνια - CAAB, του Fabbrica Italiana Contadina, του Ομίλου Granarolo, του συνεταιριστικού συστήματος Coop Italia, ο οποίος λειτουργεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ιταλία, του Ομίλου Marchesini.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης