Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο CEO της Total βραβεύεται ως «Petroleum Executive of the Year» για το 2017

Ο CEO της Total βραβεύεται ως «Petroleum Executive of the Year» για το 2017
Το βραβείο θα απονεμηθεί στον Pouyanne στις 17 Οκτωβρίου 2017, κατά τη διάρκεια του 38ου ετήσιου συνεδρίου Oil & Money.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Γαλλικής πετρελαϊκής εταιρείας Total, Patrick Pouyanne, επιλέχθηκε από την Energy Intelligence Group για το βραβείο «Petroleum Executive of the Year» για το 2017.
Σύμφωνα με την Energy Intelligence Group, ο Pouyanne επιλέχθηκε από μια επιτροπή επιλογής, που αποτελείται από κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας βιομηχανίας πετρελαίου.
Το βραβείο θα απονεμηθεί στον Pouyanne στις 17 Οκτωβρίου 2017, κατά τη διάρκεια του 38ου ετήσιου συνεδρίου Oil & Money.
Σύμφωνα με την Energy Intelligence Group, ο Pouyanne από την ανάληψη των καθηκόντων του ως διευθύνων σύμβουλος μετά από τον τραγικό θάνατο του προκατόχου του Christophe de Margerie, έχει εδραιώσει σε ηγετική θέση την Total μεταξύ των μεγάλων διεθνών εταιρειών πετρελαίου, σε ό, τι αφορά στις «πράσινες’ ενεργειακές τεχνολογίες και την πολιτική για την αλλαγή του κλίματος.
Το 2016 το βραβείο είχε απονεμηθεί στον διευθύνοντα σύμβουλο της Saudi Aramco, Khalid al-Falih και το 2015 στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ExxonMobil και νυν υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex W. Tillerson.
Η Energy Intelligence Group είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, ανάλυσης δεδομένων και έρευνας για την ενεργειακή βιομηχανία σε όλο τον κόσμο.
Σε συνεργασία με την εφημερίδα New York Times, φιλοξενεί το συνέδριο Oil & Money στο Λονδίνο, στο οποίο παρίστανται οι επικεφαλής των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου.
Το επόμενο ετήσιο συνέδριο Oil & Money θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Οκτωβρίου 2017 στο Λονδίνο.
Το συνέδριο απευθύνεται σε τρέχοντα και αναδυόμενα ζητήματα που αντιμετωπίζει η παγκόσμια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Φέτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αυξημένη εστίαση στο φυσικό αέριο, την ενεργειακή απόδοση και την καθαρή ενέργεια.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης