Επιχειρήσεις

Η ΔΕΗ χορηγός του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

tags :
Η ΔΕΗ χορηγός του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν
Χορηγία στο αφιέρωμα για τα τριάντα χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή Καρόλου Κουν και στους εορτασμούς για το επετειακό έτος «Μπρεχτ»
Χορηγία στο αφιέρωμα για τα τριάντα χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή Καρόλου Κουν, καθώς και στους εορτασμούς για το επετειακό έτος «Μπρεχτ» του Θεάτρου Τέχνης ανακοίνωσε η ΔΕΗ τονίζοντας ότι το Θέατρο Τέχνης από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, παραμένει πιστό στους στόχους του και την αισθητική πορεία του.
Σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση επισημαίνει, ότι υποστηρίζει διαχρονικά τον Πολιτισμό που αποτελεί βασικό πυλώνα της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.
Στην ευχαριστήρια επιστολή της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν κας Μαριάννας Κάλμπαρη προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη σημειώνεται, ότι «Η προσφορά σας για εμάς αποτελεί σπουδαία στήριξη σε έναν αγώνα που καταβάλλουμε για τη συντήρηση και εξέλιξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που μας άφησε παρακαταθήκη ο μεγάλος Δάσκαλος του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.
Η ΔΕΗ αποτελεί αρωγό στο πολιτιστικό ανθρωπιστικό έργο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον πρόεδρο της ΔΕΗ και όλους τους συνεργάτες του για τη στήριξή τους, η οποία αποτελεί για εμάς δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε το έργο του πολιτισμού που είναι τόσο σημαντικό για εμάς και για το μέλλον αυτής της χώρας».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης