Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στρατηγική συνεργασία Elpedison - Public για στην λιανική αγορά ρεύματος

Στρατηγική συνεργασία Elpedison - Public για στην λιανική αγορά ρεύματος
Οι πελάτες των Public θα μπορούν στο εξής, τόσο στα καταστήματα, όσο και διαδικτυακά, να ενημερώνονται για τα προϊόντα της Elpedison και να αγοράζουν τα πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας μόνο με την ταυτότητά τους και έναν λογαριασμό. ρεύματος.
Τη συνεργασία μεταξύ του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison και των καταστημάτων Public για την πώληση πακέτων ηλεκτρικής ενέργειας της πρώτης από τα 47 καταστήματα της δεύτερης σε όλη την Ελλάδα, ανακοινώθηκε σήμερα (16/2) από στελέχη των δύο εταιρειών.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι εμπορικοί διευθυντές της Elpedison, Στάθης Βωβός και των Public, Γιάννης Σίμος, ανακοινώθηκε ότι οι πελάτες των Public θα μπορούν στο εξής, τόσο στα καταστήματα (με εξαίρεση προς το παρόν αυτό της Μυτιλήνης), όσο και διαδικτυακά, να ενημερώνονται για τα προϊόντα της Elpedison και να αγοράζουν τα πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας μόνο με την ταυτότητά τους και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ρεύματος.
Ο κ. Σίμος στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι «η συνεργασία μας με την αλυσίδα καταστημάτων Public, το Νο. 1 Retailer σε προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αποδεικνύει ότι θέλουμε έμπρακτα να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γίνουν πελάτες ELPEDISON σε ένα από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας, προκειμένου να επωφεληθούν από τις ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η ELPEDISON καθώς και από την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και τη σημαντική ποικιλία προϊόντων που παρέχουν τα Public».
Ο κ. Σίμος απ' την πλευρά του ανέφερε, ότι «είμαστε περήφανοι για το νέο μας άνοιγμα στην αγορά υπηρεσιών ενέργειας, το οποίο πραγματοποιείται με μία από τις πιο σημαντικές και αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς, την ELPEDISON.
Τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που διατίθενται στο δίκτυο μας δίνουν άλλη μια λύση στον επισκέπτη μας που αναζητά την οικονομία καθώς τώρα μπορεί όχι μόνο να επωφεληθεί έως και 31% στον λογαριασμό του ρεύματος αλλά να αποκτήσει και δωροεπιταγή 31 ευρώ για τα αγαπημένα του προϊόντα μόνο στα Public.
Στα Public συνδυάζουμε τα περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα και υπηρεσίες με μοναδικές τιμές και προσφορές, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που μας αναδεικνύουν σε one stop shop.
Για τον Έλληνα καταναλωτή, που αναζητά την πραγματική οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι ή την επιχείρησή του, μια επίσκεψη στα Public γίνεται πλέον μονόδρομος».
Σημειώνεται, ότι η προσφορά που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Elpedison στους καταναλωτές, φθάνει -ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης- σε έκπτωση μέχρι και 31%.
Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν ρεύμα από την Elpedison με 1 ευρώ για 5 μήνες και για το υπόλοιπο του συμβολαίου τους θα έχουν έκπτωση «καλής πληρωμής» 10%.
Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά και την εκπαίδευση 200 πωλητών των Public, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές, ενώ στο μέλλον οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στα καταστήματα Public.
Σημειώνεται, ότι αυτή τη στιγμή οι Elpedison εξυπηρετεί 55.000 καταναλωτές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης