Επιχειρήσεις

Enel Green Power: Δωρεά φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε νοσοκομείο στην Ουγκάντα

Enel Green Power: Δωρεά φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε νοσοκομείο στην Ουγκάντα
Η συνολική ισχύς του έργου που θα δωρηθεί στο νοσοκομείο, στη μέγιστη απόδοση θα φθάνει τα 289,24 KW και θα παρέχει ενεργειακή αυτονομία
H Enel Green Power, στο πλαίσιο προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την δωρεά εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάνελ για την παιδιατρική χειρουργική κλινική νοσοκομείου στην Ουγκάντα.
Η συνολική ισχύς του έργου που θα δωρηθεί στο νοσοκομείο, στη μέγιστη απόδοση θα φθάνει τα 289,24 KW.
"Το εργοστάσιο, το οποίο μπορεί να συνδεθεί στο τοπικό δίκτυο διανομής μέσης τάσης, θα δώσει στο νέο νοσοκομείο ενεργειακή αυτονομία και βιωσιμότητα», δήλωσε η Enel.
Το φωτοβολταϊκό σύστημα θα εγκατασταθεί στην οροφή του νοσοκομείου με τέτοιο τρόπο ώστε να στεγάσει και να προστατέψει τις υποκείμενες δομές από τον ήλιο και τη βροχή.
Η Enel θα παρέχει τα φωτοβολταϊκά στοιχεία και τις υπηρεσίες μηχανικού, την επιτόπια συνδρομή κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και των δοκιμών, καθώς και την κάλυψη του κόστους μεταφοράς των πάνελ.
Η Enel έχει παρουσία στη Νότια Αφρική, με πάνω από 400 MW εγκατεστημένης ισχύος και έχει επίσης έργα ανάπτυξης στη Ζάμπια, την Κένυα και το Μαρόκο.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης