Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αντιπροσωπεία του ΟΠΕΚ στα γραφεία της Eni στο Μιλάνο

tags :
Αντιπροσωπεία του ΟΠΕΚ στα γραφεία της Eni στο Μιλάνο
O Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΚ εξέφρασε την εκτίμησή του για τη δέσμευση ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της Eni που σχετίζονται με την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΚ, Mohammad Sanusi Barkindo συναντήθηκε με τον διευθύνων σύμβουλος της Eni Claudio Descalzi χθες 6//2/2017 στα κεντρικά γραφεία της Eni στο San Donato Milanese, νότια του Μιλάνου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της αντιπροσωπείας του ΟΠΕΚ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα HE Mohammad Barkindo, συζητήθηκαν  ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, και ο τομέας της ενέργειας γενικότερα.
Παράλληλα η συνάντηση αποτέλεσε μια ευκαιρία να εκτιμηθεί η νέα δυναμική της παγκόσμιας αγοράς ενέργειας και πετρελαίου, καθώς και οι επιπτώσεις τους στις αγορές.
Στη συνάντηση η διοίκηση της Eni παρουσίασε τις προοπτικές και την στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.
Ειδικότερα, ο κ Descalzi επικεντρώθηκε στο μοντέλο της Eni, που αφορά την βελτιστοποίηση του κόστους από τη φάση της εξερεύνησης στην παραγωγή πόρων.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΠΕΚ εξέφρασε την εκτίμησή του για την προσέγγιση που ακολουθείται από την Eni, όχι μόνο για τη στρατηγική ανάπτυξης υδρογονανθράκων αλλά και για τη δέσμευση για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης