Επιχειρήσεις

Τρία βραβεία στα Environmental Awards για την ΔΕΣΦΑ για την αειφορία και το περιβάλλον

Τρία βραβεία στα Environmental Awards για την ΔΕΣΦΑ για την αειφορία και το περιβάλλον
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος δήλωσε ότι «νιώθουμε υπερήφανοι για τις επιδόσεις της εταιρείας μας,  ιδιαίτερα όταν αυτές διακρίνονται ως καλές πρακτικές και βραβεύονται».
Τρία βραβεία για την εφαρμογή διεθνών πρακτικών στο σύνολο των διεργασιών για την αειφορία και το περιβάλλον απονεμήθηκαν στον ΔΕΣΦΑ.
Ειδικότερα, στην πρόσφατη τελετή απονομής των  Environmental Awards ο ΔΕΣΦΑ διακρίθηκε στις κατηγορίες :
- Energy Mastering και έλαβε το Χρυσό βραβείο (Gold) για την αποδοτική διαχείριση ενέργειας κατά την λειτουργική διαδικασία με ευεργετική επίδραση στο περιβάλλον.
- Climate Protection και έλαβε το Χρυσό βραβείο (Gold) για τις δράσεις αποτύπωσης και παρακολούθησης των εκπεμπόμενων αερίων θερμοκηπίου και τις επιτυχημένες πρακτικές και στρατηγικές επικοινωνίας για την αειφορία και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
- Sustainable Infrastructure Development και έλαβε το Χρυσό βραβείο (Gold) για την εφαρμογή βέλτιστων περιβαλλοντικών πρακτικών κατά την ανάπτυξη και λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ Σωτήριος Νίκας κατά την παραλαβή των βραβείων, δήλωσε ότι «νιώθουμε υπερήφανοι για τις επιδόσεις της εταιρείας μας,  ιδιαίτερα όταν αυτές διακρίνονται ως καλές πρακτικές και βραβεύονται.
Ο ΔΕΣΦΑ απέδειξε, ότι ένας από τους βασικούς στόχους του είναι η αειφόρος ανάπτυξη, δηλαδή,  μια ανάπτυξη που είναι αποτελεσματική, κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά βιώσιμη».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης