Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συγχώνευση της Eurodrip με την ισραηλινή Rivulis Irrigation

Συγχώνευση της Eurodrip με την ισραηλινή Rivulis Irrigation
Ο νέος Όμιλος θα έχει τα κεντρικά του γραφεία στο Gvat του Ισραήλ και θα φέρει την επωνυμία Rivulis Irrigation Ltd
Η Ισραηλινή εταιρία Rivulis Irrigation Ltd με έδρα το Ισραήλ και η Eurodrip θυγατρική της Paine & Partners LLC με έδρα την Ελλάδα, συγχωνεύονται.
Ο νέος Όμιλος θα έχει τα κεντρικά του γραφεία στο Gvat του Ισραήλ και θα φέρει την επωνυμία Rivulis Irrigation Ltd, τo δε εργοστάσιο στα Οινόφυτα και οι υπόλοιπες δομές της Eurodrip στην Ελλάδα, θα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και θα αποτελέσουν το κέντρο μιας ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής η οποία θα περιλαμβάνει τις παραγωγικές μονάδες της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και τις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, τα Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής, της κεντρικής Ασίας καθώς και μέρους της Βόρειας Αφρικής.
Βασικοί μέτοχοι θα είναι πλέον, το FIMI Opportunity Funds από το Ισραήλ, η Paine & Partners από τις ΗΠΑ και η Dhanna Engineering από την Ινδία.
Ο Όμιλος που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα έχει 18 εργοστάσια και 1.800 εργαζομένους σε 5 ηπείρους και 30 χώρες και θα χρησιμοποιεί στα προϊόντα του, τόσο το brand name της Rivulis όσο και της Eurodrip
 
 www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης