Επιχειρήσεις

Νέο πρόγραμμα δράσεων της SGS με την υποστήριξη των πρατηρίων BP

tags :
Νέο πρόγραμμα δράσεων της SGS με την υποστήριξη των πρατηρίων BP

«Με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα»

«Με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα» ονομάζεται το νέο πρόγραμμα δράσεων που «ταξιδεύει» στην Ελλάδα, με μοναδικό στόχο να κάνει τον κόσμο των αδέσποτων πιο χαρούμενο.
 Όπως ανέφερε η κα Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Ιδρύτρια του Save a Greek Stray (SGS), σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου αλλά και τοπικών φορέων, το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη των πρατηρίων BP, αποτελεί λύση στο πρόβλημα με τα αδέσποτα, μια λύση η οποία είχε ανέκαθεν δυο πυλώνες: την εκπαίδευση και τη στείρωση. 
Στόχος του προγράμματος είναι η φροντίδα των αδέσποτων ζώων, η βελτίωση του τρόπου ζωής τους και, παράλληλα, η ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στα αδέσποτα με δράσεις ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τις λύσεις που μπορούν να βρεθούν. Το νέο αυτό πρόγραμμα που περιλαμβάνει στειρώσεις, εμβολιασμούς και ηλεκτρονική σήμανση των αδέσποτων ζώων, πάντα με τη συμμετοχή κτηνιάτρων και εθελοντών, ξεκίνησε από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας στις 15 Οκτωβρίου και προβλέπεται να επεκταθεί και σε άλλους δήμους της χώρας.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης