Επιχειρήσεις

Ευχαριστίες της ΔΕΗ σε ΤΕΡΝΑ και Wärtsilä για την αποφυγή διακοπών στη Ρόδο

tags :
Ευχαριστίες της ΔΕΗ σε ΤΕΡΝΑ και Wärtsilä για την αποφυγή διακοπών στη Ρόδο

Η ομαλή τροφοδοσία του νησιού διασφαλίστηκε τελικά, και αποφεύχθηκαν οι περικοπές σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο με την άμεση και διαρκή, λεπτό προς λεπτό ενεργοποίηση των στελεχών και των εργαζομένων της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ με σημερινή της ανακοίνωση ενημερώνει τους πολίτες της Ρόδου ότι εξαιτίας της πυρκαγιάς που σημειώθηκε στον ΑΗΣ Σορωνής τον παρελθόντα Αύγουστο το σύστημα τροφοδοσίας με ηλεκτρική ενέργεια του νησιού έφθασε –και για πολλές ημέρες ήταν– σε οριακό σημείο, με κίνδυνο εκτεταμένων διακοπών ρεύματος.

Η ομαλή τροφοδοσία του νησιού διασφαλίστηκε τελικά, και αποφεύχθηκαν οι περικοπές σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο με την άμεση και διαρκή, λεπτό προς λεπτό, ενεργοποίηση των στελεχών και των εργαζομένων της ΔΕΗ, αλλά και με την ανταπόκριση, τη συνεργασία και την άριστη επαγγελματική συμπεριφορά του αναδόχου και του κατασκευαστή του Σταθμού της Ν. Ρόδου, ΤΕΡΝΑ και Wärtsilä αντιστοίχως.

Η ΔΕΗ ευχαριστεί δημόσια την ΤΕΡΝΑ και την Wärtsilä για την καθοριστική τους συμβολή, καθώς και την ανώτατη διοίκηση της Wärtsilä και τον Πρέσβη της Φιλανδίας στην Ελλάδα για την άμεση παρέμβασή τους. Ευχαριστεί επίσης τους τοπικούς φορείς, τις εταιρείες μεταφοράς πετρελαιοειδών του νησιού για τη συνδρομή τους στη διασφάλιση των αναγκαίων ποσοτήτων diesel, και βέβαια απευθύνει δημόσιο έπαινο στους εργαζομένους και στα στελέχη τόσο της ΔΕΗ όσο και των αναδόχων εταιρειών.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης