Επιχειρήσεις

Η Energean συμμετείχε σε πρωτοβουλία δωρεάς σχολικών ειδών σε έξι Δήμους της Ηπείρου

tags :
Η Energean συμμετείχε σε πρωτοβουλία δωρεάς σχολικών ειδών σε έξι Δήμους της Ηπείρου

H επιλογή των δικαιούχων και η διανομή των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε με την οργάνωση και ευθύνη των εμπλεκόμενων δημοτικών αρχών, ενώ ο αριθμός των σετ που διανεμήθηκαν ανά Δήμο προσδιορίσθηκε με βάση τον αριθμό των ενεργών μαθητών εντός των ορίων κάθε Δήμου

Σε πρωτοβουλία δωρεάς σχολικών ειδών σε έξι Δήμους της Ηπείρου συμμετείχε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η Energean, η οποία δραστηριοποιείται στις έρευνες για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στην χερσαία παραχώρηση των Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν 500 σετ σχολικών ειδών (τσάντες, τετράδια, κασετίνες, γραφική ύλη κλπ) σε μαθητές και μαθήτριες ηλικίας 4-19 ετών από τους Δήμους Δωδώνης, Ζίτσας και Πωγωνίου του νομού Ιωαννίνων και τους δήμους Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών του νομού Θεσπρωτίας.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Energean στην πρωτοβουλία, η κα. Ίλια Ρήγα, υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου, δήλωσε τα εξής:

«Αποτελεί σταθερή αξία και πρακτική για την Energean η προσπάθεια να είμαστε μέρος της καθημερινότητας των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά μαθητές ακριτικών περιοχών σε μία πανέμορφη Περιφέρεια, όπως είναι η Ήπειρος. Από την μέχρι σήμερα δραστηριοποίησή μας στην περιοχή της Καβάλας έχει, πιστεύουμε, αναδειχθεί με σαφήνεια η ευαισθησία μας για τη νέα γενιά, για την οποία κύρια μέριμνά μας αποτελεί η παροχή κάθε δυνατής διευκόλυνσης και η δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων, ώστε αυτή να μεγαλώσει, να εκπαιδευθεί και να αναδειχθεί στον τόπο της, με προφανή τα μελλοντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο».

Σημειώνεται ότι η επιλογή των δικαιούχων και η διανομή των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε με την οργάνωση και ευθύνη των εμπλεκόμενων δημοτικών αρχών, ενώ ο αριθμός των σετ που διανεμήθηκαν ανά Δήμο προσδιορίσθηκε με βάση τον αριθμό των ενεργών μαθητών εντός των ορίων κάθε Δήμου.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης