Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές προσφέρει η ZeniΘ

Προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές προσφέρει η ZeniΘ

Η εταιρία προχωρά στο άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Αθήνα, ενώ θέτει σε λειτουργία γραφεία διοίκησης στην Αττική

Την είδηση για επέκταση της φυσικής παρουσίας της ZeniΘ στην Αττική, το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας ειδικά για φοιτητές, αλλά και την παρουσίαση μίας δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μέσω της οποίας η εταιρεία θα χαρίσει ηλεκτρική ενέργεια σε κοινωφελή μη κερδοσκοπικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, επιφύλασσαν τα εγκαίνια του περιπτέρου της ZeniΘ στη φετινή 83η ΔΕΘ.  
Το περίπτερο στο Διεθνές Κέντρο Θεσσαλονίκης σηματοδοτεί την πρώτη συμμετοχή της εταιρείας στη ΔΕΘ υπό τη νέα επωνυμία της, ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ZeniΘ, κ. Federico Regola, με την ομιλία του οποίου ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων.
Έτσι, ο κ. Regola γνωστοποίησε το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της εταιρείας στην Αθήνα καθώς και των γραφείων διοίκησης της εταιρείας στο Λεκανοπέδιο, ενώ παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο προϊόν της εταιρείας, Power Home Student, το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές.
Όπως ανέφερε, το συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας είναι ότι προσφέρει εκτός από τη χαμηλή χρέωση ενέργειας,  δύο μήνες δωρεάν πάγιο (για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο).
Έτσι, έρχεται να διευκολύνει τους φοιτητές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ο κ. Regola παρουσίασε επίσης τη δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Δώσε ενέργεια για καλό» που θα φιλοξενείται στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, καλώντας τους επισκέπτες να πάρουν μέρος σε ένα διαδραστικό παιχνίδι και να «συγκεντρώσουν» ηλεκτρική ενέργεια που η εταιρεία θα χαρίσει σε ιδρύματα στη συμπρωτεύουσα.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του πρέσβη της Ιταλίας κ. Luigi Maras, του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, πολλών εκπροσώπων δήμων, φορέων και εταιρειών αλλά και του κ. Pietro Galizzi, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΖeniΘ και εκπρόσωπος της Eni Gas e Luce, που αποτελεί πλέον τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.
Την τελετή παρουσίασε ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, ο οποίος επισήμανε πως η εταιρεία πραγματοποίησε τους στόχους και τις δεσμεύσεις που είχε ανακοινώσει στην περσινή ΔΕΘ, τόσο για πανελλαδική επέκταση όσο και για παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης ενέργειας, και με φυσικό αέριο και με ηλεκτρικό ρεύμα, επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της με δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες.

Π. Φάμμελος: Μεγάλες οι αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της ενέργειας

Ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Παναγιώτης Φάμελλος, ο οποίος περιηγήθηκε στο περίπτερο, απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας ότι μέσα σε αρκετά δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, έγιναν πολλές μεγάλες αλλαγές, κυρίως όσον αφορά το θεσμικό πλαίσιο της ενέργειας.
Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε στην ισχυρότατη συμμετοχή του φυσικού αερίου στο ενεργειακό δίκτυο της χώρας, το οποίο είναι το φιλικότερο προς το περιβάλλον από τα ορυκτά καύσιμα και το οποίο δίνει στη χώρα μας και στη Θεσσαλονίκη ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθιστώντας τες ενεργειακό κόμβο ιδιαίτερα για το φυσικό αέριο.
«Οι συνεργασίες που έχουμε και με τον ΤΑP, τον IGB και με τον LNG της Αλεξανδρούπολης αλλά και η συμφωνία που έχουμε για τους αγωγούς από τη Μέση Ανατολή με το Ισραήλ και την Κύπρο έχουν αναβαθμίσει όχι μόνο το ενεργειακό δυναμικό της Ελλάδας, αλλά έχουν βελτιώσει σαφώς τον ανταγωνισμό και την ποιότητα των υπηρεσιών και έχουν δώσει στη χώρα μας και μια πολύ σημαντική γεωπολιτική και οικονομική θέση», τόνισε ο κ. Φάμελλος.  
Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, τόνισε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι πελάτης της ZeniΘ, επαινώντας την εταιρεία για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το οποίο θα στηρίξει κοινωφελή μη κερδοσκοπικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης. 
Ο κ. Pietro Galizzi, διευθυντής Νομικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων της Εni Gas e Luce, μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία με τη ZeniΘ, της οποίας είναι πλέον ο μοναδικός μέτοχος. Στη ZeniΘ, η Eni Gas e Luce κομίζει, όπως τόνισε, την εμπειρία της από την Ευρώπη, σε πολλές χώρες της οποίας είναι παρούσα, τεχνογνωσία και καινοτόμες λύσεις, και την προσέγγισή της ως προς την αγορά, της ενεργειακής αποτελεσματικότητας.
«Η αποστολή της είναι να βοηθήσει τους πελάτες να γίνουν πιο αποτελεσματικοί με το να καταναλώνουν πιο έξυπνα, ώστε να καταναλώνουν λιγότερο», όπως ανέφερε.
«Η Eni Gas e Luce φέρνει και εμπιστοσύνη», εξήγησε ο κ. Galizzi. «Έχουμε εμπιστοσύνη  στους υπαλλήλους μας, και τα στελέχη μας που είναι όλοι Έλληνες, στην κυβέρνηση, στις αρχές, στους προμηθευτές, τους συνεργάτες και στους πελάτες μας», κατέληξε ο κ. Galizzi, καλώντας τον κόσμο να έχει εμπιστοσύνη στην Eni Gas e Luce, η οποία δείχνει την εμπιστοσύνη της στην Ελλάδα.
Κατά την κεντρική ομιλία του, ο διευθύνων σύμβουλος της ZeniΘ, κ. Federico Regola, επιβεβαίωσε την υλοποίηση των δεσμεύσεων της εταιρείας, η οποία αντικατοπτρίζεται στη σημερινή θέση της ως του πρώτου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες φυσικού αερίου σε ολόκληρη τη χώρα και έχοντας φτάσει ήδη τους 10.000 πελάτες στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος
Ο κ. Regola μίλησε για τη νέα δομή της εταιρείας, με μοναδικό μέτοχο τον ιταλικό κολοσσό ενέργειας Eni Gas e Luce, για τις επενδύσεις της τον τελευταίο χρόνο, αλλά και για τα καινούρια προϊόντα της και τις υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο να ανακουφίζουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό μέσα από έξτρα δωρεάν παροχές, επιπλέον των ανταγωνιστικών τιμών των προϊόντων της.
Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την Α΄ προβολή του τηλεοπτικού σποτ της εταιρείας, το οποίο αναδεικνύει τόσο την έννοια της εμπιστοσύνης, κεντρική φιλοσοφία της ΖeniΘ, όσο και τη χορηγία στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης