Επιχειρήσεις

Στρατηγική συνεργασία ΗΡΩΝ - Ελινόιλ στον τομέα της ενέργειας - Η επίσημη ανακοίνωση

Στρατηγική συνεργασία ΗΡΩΝ - Ελινόιλ στον τομέα της ενέργειας - Η επίσημη ανακοίνωση

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας αυτής είναι η πρόσβαση των πελατών σε ένα μεγάλο εύρος ενεργειακών προϊόντων, η επέκταση του δικτύου πωλήσεων και η αξιοποίηση και χρήση εναλλακτικών δικτύων λιανικής

O ΗΡΩΝ και η ΕΛΙΝΟΙΛ ανακοίνωσαν σήμερα (5/9) τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας, για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, o ΗΡΩΝ θα προμηθεύει την ΕΛΙΝΟΙΛ με ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο, τα οποία στην συνέχεια η ΕΛΙΝΟΙΛ θα διαθέτει στους πελάτες της.

Στρατηγικοί στόχοι της συνεργασίας αυτής είναι η πρόσβαση των πελατών σε ένα μεγάλο εύρος ενεργειακών προϊόντων, η επέκταση του δικτύου πωλήσεων και η αξιοποίηση και χρήση εναλλακτικών δικτύων λιανικής.

O ΗΡΩΝ ιδρύθηκε από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από συμβατικές και Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ) στην Ελλάδα και διεθνώς, ενώ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας συμμετέχει πλέον και η ΕΝGIE, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως. O ΗΡΩΝ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Παραγωγή, Προμήθεια και Εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και στην Προμήθεια και Εμπορία φυσικού αερίου.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, δραστηριοποιούμενη  στους τομείς της εμπορίας υγρών καυσίμων και λιπαντικών, κατέχει σήμερα μερίδιο 10% της ελληνικής αγοράς. Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο 620 συνεργαζόμενων και ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων ανά την Ελλάδα. Κατέχει ηγετική θέση στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της ελληνικής βιομηχανίας με υγρά - στερεά καύσιμα και λιπαντικά, καθώς ήδη από το 1954 βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη βιομηχανία ως ο πλέον αξιόπιστος σύμβουλος ενέργειας. Σημαντική παρουσία έχει η εταιρεία και στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, τον οποίο τροφοδοτεί με καύσιμα και λιπαντικά μέσω ενός παράκτιου δικτύου που αριθμεί  πάνω από 140 πρατήρια ελίν, αλλά και μέσω των υπερσύγχρονων σταθμών εφοδιασμού σκαφών αναψυχής που έχει κατασκευάσει και λειτουργεί σε μαρίνες της χώρας μας.

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης