Επιχειρήσεις

Οι Ρώσοι μπλοκάρουν τη διαχείριση της λοταρίας από την Intralot - Το παρασκήνιο

Οι Ρώσοι μπλοκάρουν τη διαχείριση της λοταρίας από την Intralot - Το παρασκήνιο

Η κρατική εταιρεία Stoloto διέκοψε τη λήψη υπηρεσιών διαχείρισης από την Intralot. Υπό αναστολή το συμβόλαιο. Εξετάζει νομικές κινήσεις η Intralot

Από τη Ρωσία… με αγάπη ήρθαν τα κακά μαντάτα για την Intralot καθώς η κρατική τοπική λοταρία Stoloto διέκοψε από την 1η Ιουλίου τη λήψη υπηρεσιών διαχείρισης από τη θυγατρική της εγχώριας εταιρείας.
Ειδικότερα όπως αναφέρει η ίδια η Intralot, οι Ρώσοι ενημέρωσαν τη θυγατρική της, Intralot OOO, ότι θα διεκπεραιώνουν με δικά τους μέσα και πόρους όλες τις υπηρεσίες που εκτελούσε η τελευταία με βάσει τη συμφωνία διαχείρισης που είχε υπογραφεί.
Πρακτικά, η Stoloto διέκοψε το συμβόλαιο διαχείρισης περίπου τρία χρόνια πριν τη λήξη του ( σ.σ λήγει το 2021), το οποίο πλέον «τελεί υπό αναστολή» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Intralot. 
Η τελευταία εξετάζει τις επόμενες κινήσεις που θα περιλαμβάνουν, πιθανώς, νομικές κινήσεις για έγερση αξιώσεων.
Η INTRALOT OOO συνεισέφερε στα αποτελέσματα του ομίλου για την περίοδο από 1/7/2017 έως 30/6/2018 έσοδα 2 εκατ. ευρώ (0,2% του συνολικού τζίρου του Ομίλου), EBITDA 0,8 εκατ. ευρώ, κέρδη προ Φόρων 1,3 εκατ. ευρώ και κέρδη μετά από φόρους 1,1 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι τον Δεκέμβριο του 2016 η Intralot διέκοψε οριστικά τις δραστηριότητές της στην παροχή υπηρεσιών αθλητικού στοιχηματισμού στη Ρωσία τις οποίες παρείχε μέσω της θυγατρικής της Favorit Bookmakers Office OOO.


wwww.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης