Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φαντάσου περισσότερα και… η WATT+VOLT θα κάνει την ιδέα σου πραγματικότητα!

tags :
Φαντάσου περισσότερα και… η WATT+VOLT θα κάνει την ιδέα σου πραγματικότητα!

Ο μεγάλος νικητής, εκτός από το να δει την πρότασή του να υλοποιείται, θα κερδίσει 1 χρόνο δωρεάν το ρεύμα του σπιτιού του

Στην εποχή Internet of Things, η WATT+VOLT «Φαντάζεται Περισσότερα» και υπόσχεται να υποστηρίξει τις καινοτόμες ιδέες των φίλων και συνδρομητών της για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής στο σπίτι, κάνοντας πράξη την καλύτερη από όλες.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημερώνει πως όσοι τολμούν να εμπνευστούν και να συμμετέχουν στο πρωτοποριακό διαγωνισμό μπορούν να επισκεφθούν το website housethefuture.gr και να μοιραστούν ακόμη και την πιο τρελή ιδέα τους, για να δουν αν τελικά θα γίνει πραγματικότητα.

Οι συμμετέχοντες αφού υποβάλλουν την πιο ευφάνταστη, απίθανη και δημιουργική ιδέα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τη μοιραστούν με τους φίλους τους κάνοντάς τη share στην προσωπική σελίδα τους στο Facebook, προσκαλώντας τους να τη ψηφίσουν αλλά και να συναγωνιστούν μαζί τους για να κερδίσουν τα μοναδικά δώρα που χαρίζει η εταιρεία. Μέσω της ψηφοφορίας θα αναδειχθούν συνολικά 5 νικητές, οι 5 χρήστες με τις καλύτερες ιδέες. Η ιδέα που θα ξεχωρίσει θα γίνει πραγματικότητα από τη WATT+VOLT. Ο μεγάλος νικητής, εκτός από το να δει την πρότασή του να υλοποιείται, θα κερδίσει 1 χρόνο δωρεάν το ρεύμα του σπιτιού του.

Κερδισμένοι θα είναι και οι υπόλοιποι 4 νικητές οι οποίοι θα απολαύσουν τα «έξυπνα» δώρα της υπηρεσίας smartwatt για να κάνουν τη καθημερινότητα και τη ζωή τους πιο εύκολη. Αντίστοιχα δώρα θα κερδίσουν κατόπιν κλήρωσης και  οι επισκέπτες του housethefuture.gr, οι οποίοι – ακόμη κι αν δεν έχουν υποβάλει τη δική τους ιδέα - θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ψηφίζοντας αυτή που τους εντυπωσίασε περισσότερο.

Η WATT+VOLT είναι ο ολοκληρωμένος καινοτόμος πάροχος ενέργειας που προσφέρει συνεχώς έξυπνες  λύσεις για αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας για μία πιο εύκολη και άνετη καθημερινότητα. Η εταιρεία, που αποτελεί ένα ευέλικτο οργανισμό που συνεχώς εξελίσσεται, μέσω του διαγωνισμού που πραγματοποιεί αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι πρώτιστος στόχος της είναι πάντα η μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και η παροχή τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών, βασισμένων στις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει από τις 20/7/2018 και όλες οι ιδέες θα συγκεντρωθούν στο website έως και τις 23/9/2018.

Καλή επιτυχία σε όσους τολμούν να… φανταστούν περισσότερα!

Περισσότερες πληροφορίες στο housethefuture.gr

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης