Επιχειρήσεις

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT συμμετείχε στη διεθνή έκθεση UDT 2018

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT συμμετείχε στη διεθνή έκθεση UDT 2018

Μία ακόμη χρονιά συμμετοχής στην κορυφαία έκθεση υποθαλάσσιων αμυντικών τεχνολογιών στον κόσμο

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, συμμετείχε για μία ακόμη φορά σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία στη διεθνή έκθεση υποθαλάσσιων αμυντικών τεχνολογιών Undersea Defence Technology (UDT) 2018, την κορυφαία έκθεση του είδους της στον κόσμο.
Στο πλαίσιο της έκθεσης UDT 2018, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το πλήρες χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της στον τομέα των μπαταριών υψηλής αμυντικής τεχνολογίας. Ενδεικτικά, η εταιρία επέδειξε στο κοινό το μεγάλο εύρος των μπαταριών υποβρυχίων και τορπιλών που διαθέτει, αλλά και συσσωρευτές γενικών αμυντικών εφαρμογών, όπως μπαταρίες για συστήματα τηλεπικοινωνιών, τεθωρακισμένα οχήματα κτλ.
Διαθέτοντας πολυετή πείρα στην κατασκευή εξειδικευμένων αμυντικών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας και έχοντας ολοκληρώσει ήδη με επιτυχία μία πληθώρα προγραμμάτων εξοπλισμών για διάφορες χώρες, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT εδραιώνεται ως ένας αξιόπιστος πάροχος εξατομικευμένων λύσεων στο χώρο της αμυντικής τεχνολογίας, που τυγχάνει πλέον διεθνούς αναγνώρισης και ευρείας ανταπόκρισης σε εκθέσεις όπως η UDT 2018.
Τη συγκεκριμένη έκθεση επισκέπτονται υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι από το χώρο της άμυνας και της αμυντικής βιομηχανίας διεθνώς, ορίζοντας κάθε χρόνο τον παλμό των εξελίξεων στα συστήματα υποθαλάσσιων αμυντικών τεχνολογιών.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης