Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δέλτα Τεχνική: Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση με τις θυγατρικές Treas Energy, Δέλτα Εφαρμογές και Iridon Energy Τεχνική

Δέλτα Τεχνική: Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση με τις θυγατρικές Treas Energy, Δέλτα Εφαρμογές και Iridon Energy Τεχνική

Ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού των απορροφηθείσων εταιρειών ορίστηκε η 31.12.2017

Η «ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» ανακοινώνει προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, ότι την 20.07.2018 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης (Κ.Α.Κ.) 1428653, η με αριθμό πρωτ. 7000/17-07-2018 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών με την οποία εγκρίθηκε η  απορρόφηση των θυγατρικών εταιρειών ATREAS ENERGY Μ.Ε.Π.Ε., ΔΕΛΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε. και IRIDON ENERGY ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. από την μητρική Εταιρεία σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2166/1993 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύουν.
Η επικείμενη κατά τα άνω συγχώνευση δι' απορροφήσεως των ως άνω θυγατρικών της εταιρειών θα είναι επωφελής και η Διοίκηση της Εταιρείας εκτιμά ότι με την ολοκλήρωση αυτής της συγχώνευσης θα επηρεασθεί θετικά η οικονομική κατάσταση και οι προοπτικές της Εκδότριας ή/και του Ομίλου.
Πιο συγκεκριμένα, τα οφέλη από την επικείμενη συγχώνευση είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τα εξής :
1) Θα επιτευχθούν οικονομίες κλίμακας με άμεσο επακόλουθο τη μείωση των λειτουργικών εξόδων του Ομίλου και τη βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων.
2) Η συγχώνευση θα οδηγήσει σε περαιτέρω εξορθολογισμό και απλοποίηση της δομής του Ομίλου.
3) Με την ολοκλήρωση των εν λόγω απορροφήσεων, θα διευκολυνθεί η αποπληρωμή του παρόντος ΚΟΔ.
Ο ανωτέρω εταιρικός μετασχηματισμός εγκρίθηκε με την από 13/12/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, έτσι όπως αυτή έχει συμπεριληφθεί στην από 30/01/2018 δημοσίευση του Πληροφοριακού Εγγράφου της έκδοσης του Κοινού Ομολογιακού Δανείου της Εταιρείας.
Ως ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού των ανωτέρω απορροφηθείσων εταιρειών ορίστηκε η 31.12.2017.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης