Επικράτηση Καλλιτσάντση στον Ελλάκτωρα με ποσοστό 57% - 58% στην επικείμενη Γενική Συνέλευση προβλέπουν οι τράπεζες

Επικράτηση Καλλιτσάντση στον Ελλάκτωρα με ποσοστό 57% - 58% στην επικείμενη Γενική Συνέλευση προβλέπουν οι τράπεζες

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί θα πρέπει η ομάδα των μετόχων που έχασε να αποδεχθεί ότι η εταιρία θα πρέπει να διοικηθεί από αυτόν που επέλεξε η Γενική Συνέλευση των μετόχων

Στην εκτίμηση ότι η πλευρά των αδερφών Καλλιτσάντση θα κυριαρχήσει στην μάχη του Ελλάκτωρα καταλήγουν οι ελληνικές τράπεζες.
Μάλιστα σε προβλέψεις και πληροφορίες που συγκεντρώνουν αναφέρουν ότι η πρόταση Καλλιτσάντση θα τύχει ευρύτατης αποδοχής.
Μάλιστα κορυφαίος τραπεζίτης τονίζει ότι «από έρευνα που κάναμε επειδή το θέμα του Ελλάκτωρα είναι και τραπεζικό με 1,38 δισεκ. δάνεια διαγνώσαμε ρεύμα υπέρ της πρότασης Καλλιτσάντση και εάν θα έκανα μια πρόβλεψη θα έβλεπα ποσοστά 57% με 58% επί των παρόντων μετόχων να ψηφίζουν υπέρ Καλλιτσάντση.
Το 57% με 58% λαμβάνει προφανώς μια υπόθεση εργασίας ως προς το ποσοστό της πλευράς Καλλιτσάντση και βεβαίως το ποσοστό των παρόντων μετόχων».
Οι ελληνικές τράπεζες δεν θα παραβρεθούν στην μάχη της ψηφοφορίας στη γενική συνέλευση της επόμενης Τετάρτης (25/7), καθώς έχουν αποφασίσει άπαξ και δεν θα ψηφίσουν με το 4,65% που κατέχουν να συμβάλλουν στην λύση του προβλήματος και όχι να δημιουργήσουν εμπόδια.
Έμπειρος έλληνας χρηματιστής τόνιζε ότι στον Ελλάκτωρα ο νικητής πρέπει να είναι καθαρός νικητής όχι οριακές διαφορές.
Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί θα πρέπει η ομάδα των μετόχων που έχασε να αποδεχθεί ότι η εταιρία θα πρέπει να διοικηθεί από αυτόν που επέλεξε η Γενική Συνέλευση των μετόχων.
Η πλευρά Μπόμπολα και Κούτρα εφόσον χάσει θα πρέπει να διευκολύνει την νέα διοίκηση ώστε ο Ελλάκτωρας να συνεχίσει την απρόσκοπτη πορεία του.
Η μάχη οπισθοφυλακής δεν θα βοηθήσει κανένα.
Εν τω μεταξύ σήμερα 20 Ιουλίου 2018 θα είναι γνωστές οι θέσεις των ξένων ή των περισσότερων ξένων για την υπόθεση Ελλάκτωρα.
Οι μέτοχοι καλούνται να αξιολογήσουν δύο προτάσεις από την μια των αδερφών Καλλιτσάντση και από την άλλη των Μπόμπολα και Κούτρα.

Πηγή: www.bankingnews.gr

 

www.worldenergynews.gr