Επιχειρήσεις

Κύκλοι της ΔΕΗ στο WEN: Περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη όλα τα μέλη του ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ

Κύκλοι της ΔΕΗ στο WEN: Περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη όλα τα μέλη του ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι με το νέο διοικητικό σχήμα θα επιτευχθεί η επανεκκίνηση του ΔΕΔΔΗΕ

Με αφορμή δημοσιεύματα περί των σχέσεων του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη με το πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ Νίκο Χατζηαργυρίου, το World Energy News ζήτησε  σχολιασμό του θέματος από τη ΔΕΗ.Κύκλοι της ΔΕΗ  σημειώνουν ότι ο κ. Παναγιωτάκης στηρίζει και περιβάλλει με εμπιστοσύνη όλα τα μέλη της νέας διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ, της οποίας άμεσα θα ολοκληρωθεί η σύνθεση με πρόσληψη ικανού στελέχους από την αγορά για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Επίσης εκφράζει την αισιοδοξία του ότι με το νέο διοικητικό σχήμα θα επιτευχθεί η επανεκκίνηση του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να προωθηθούν όλα τα καίρια ζητήματα χωρίς άλλη καθυστέρηση, όπως: οι «έξυπνοι» μετρητές, η ψηφιοποίηση του δικτύου, η αποτελεσματική αντιμετώπιση της μάστιγας των ρευματοκλοπών, η αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών. Και όλα αυτά, στο πλαίσιο της ομιλικής λειτουργίας, με πλήρη σεβασμό στον ρόλο του ΔΕΔΔΗΕ ως Διαχειριστή.


www.worldenerynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης